Flaptekst: De heerlijkste bakrecepten voor iedereen met een glutenintolerantie of coeliakie. In Glutenvrij bakken staan alternatieven voor favoriete gerechten, zoals brownies, cheesecake, macarons en muffins. En naast deze populaire zoetigheden vind je er basisrecepten in voor het uitproberen van nieuwe zoete en hartige baksels: cakes en taarten, maar ook brood en desserts. Inclusief talrijke tips voor handige vervangingsmiddelen en inventieve bakmethoden, plus advies over het aanschaffen van en bakken met glutenvrije ingrediënten.
Recensie: Dit is een stevig kookboek met een mooie inhoud voor zowel de opmaak als de recepten. De bakrecepten zijn voor iedereen met glutenintolerantie, of coeliakie. De recepten zijn zeer divers, dus zowel zoet als hartig, zie de inhoudsopgave. Voor veel mensen zal dit boek een 'geschenk' zijn. De recepten zijn goed te bereiden, maar die kosten wel tijd. De recepten staan duidelijk beschreven.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Glutenvrij bakken