In restaurant ‘t Misverstant in Vught is Thijs Vis de patron cuisinier en Marcel van Berkel zwaait als chef de scepter in de keuken.
Gastheerschap
Een hartelijk welkom viel ons ten deel toen wij in het restaurant arriveerden. De bediening heeft aandacht voor de bezoekers en houdt alles in de gaten, zodat de klant zich nergens zorgen om hoeft te maken.
Sfeer en comfort
Het restaurant is ruim en licht van opzet. Mooie wit gedekte tafels en het meubilair in natuurkleuren maken dat men zich hier snel thuis voelt. De fauteuils hebben een goed zitcomfort.
Onderhoud en hygiëne
Het restaurant is goed onderhouden, maar ontbeert een vrouwenhand. De eerste tafel die ons werd aangeboden was niet geheel vrij van restjes van een vorige maaltijd. Broodkruimels lagen nog op tafel. De tweede tafel, die de uiterst vriendelijk bediening ons aanbood, had een rode wijnvlek op het tafellaken. Ergo, de wasserij is duur. Het restaurant heeft een ruime parkeerplaats en een ruim terras in de voortuin van het restaurant.
Aanbod
’t Misverstant heeft voor de lunch geen kaart. De bediening stelt een menu voor. Als u iets niet lust, wilt, of mag dan zijn er alternatieven. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. De koks koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.
Kwaliteit van de gerechten
Wij kozen namen het lunchmenu dat werd voorgesteld. De amuses gueules ontbreken niet. Daarna kwamen een mooi voor-, hoofd- en nagerecht op tafel.
Kwaliteit dranken
De wijnen zijn prima op temperatuur evenals de koffie. Bij de koffie komen twee soorten suiker en koffiemelk op tafel. Een kleine selectie zelf bereide friandises maakte dit tot een feest.
Conclusie
Bij restaurant ‘t Misverstant voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren goed. Voor ons is dit zeker adres waar we op korte termijn graag terugkomen.
Klik hier voor meer informatie.