In restaurant De Molen in Kaatsheuvel zwaait Rob Kuip de scepter in de keuken. Eigenaren van het restaurant zijn Robby Jonkers en Dave Buskermolen.

 

Gastheerschap
Wij werden hartelijk ontvangen door de bediening. De begeleiding naar de tafel is hier vanzelfsprekend. De vriendelijke en vakkundige bediening geeft alle aandacht aan de klanten en zij zorgen ervoor dat men zich thuis voelt.

 

Sfeer en comfort
Het restaurant is gevestigd in een monumentale graanmolen uit 1849 in Kaatsheuvel, is dé locatie voor een gezellige lunch of sfeervol diner. De originele elementen zoals de molenmuur zijn nog steeds zichtbaar in het stijlvolle interieur. ’s Zomers verschuift de aandacht naar het aangrenzende terras, waar het heerlijk vertoeven is op diverse terrasdelen. De gastvrije ambiance leent zich naast privémomenten ook goed voor een zakelijke gelegenheid.


Onderhoud en hygiëne
Het restaurant werd door Jonkers en Buskermolen in juli 2014 overgenomen. Alles is schoon en zeer goed onderhouden. Er is voldoende sanitair aanwezig. Het restaurant heeft een privé-parkeerterrein waar de bezoekers gratis kunnen parkeren.

 

Aanbod
De Europese keuken staat centraal op onze menukaart, aangevuld met smaken van het seizoen. In de klassieke keuken bereiden zij moderne gerechten met een twist. Zij gebruiken de verse producten. De menukaarten zijn voor lunch en diner vrij uitgebreid. Ook aan echte lunchgerechten, zoals sandwiches is geen gebrek.


Kwaliteit van de gerechten
De cuisson van de gerechten is goed, de porties zijn ruim voldoende. Zo eet je bij de Molen een klassieke carpaccio of tournedos, maar ook coquille en canner kreeft. De chefs zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe gerechten. Hierdoor is de kaart van De Molen steeds weer verrassend.

 

Kwaliteit dranken
Er is een uitgebreid aanbod van open wijnen en ook de wijnkaart heeft een mooie opbouw met betaalbare wijnen.

 

Conclusie
Bij restaurant De Molen voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren zeer goed. Dit is een adres waar we graag terugkomen.

 

Zie voor meer informatie www.demolenkaatsheuvel.nl/