In restaurant O&O in Sint Willebrord zijn Danny en Helena Tsang de eigenaren. Danny staat in de keuken als chef, Helena en haar dochter Monica zijn als gastvrouw het gezicht van de zaak.

 

Gastheerschap

Wij werden hartelijk ontvangen door dochter Wendy. Tijdens onze lunch houdt Lisa in alle rust alles in de gaten. O&O staat voor  staat voor Oriëntaals en Origineel, de spreekwoordelijke oosterse gastvrijheid beleven wij hier in optima-forma. Kortom de bediening is perfect en zorgt er voor dat de klanten zich thuis voelen.

 

Sfeer en comfort

De sfeer is romantisch, rustig en zakelijk. Het restaurant is ruim van opzet. Tafels met daarop tafellinnen, staan mooi ingedekt. De stoelen hebben een goed zitcomfort. Het restaurant heeft 60 plaatsen en bij mooi weer heeft het restaurant een ruim terras.

  

Onderhoud en hygiëne

Het restaurant is goed onderhouden en alles is schoon. Het restaurant heeft voldoende openbare parkeergelegenheid pal voor de deur.

 

Aanbod

Restaurant O&O heeft een kaart met vier verschillende menu’s met gerechten met een oosterse toets. De à-la-carte kaart kent voldoende gerechten, die volgens verschillende oosterse keukens worden bereid. De gerechten komen uit de Singapore, Thaise, Chinese, Japanse en de Nieuw-Zeelandse keuken. Het zijn vaak klassieke Franse gerechten met een oosters accent.

 

Kwaliteit van de gerechten

De chef kookt oriëntaalse gerechten met een moderne toets. Als het menu wordt vertelt, dan kan dat aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Het viel ons tijdens het diner op dat een aantal gerechten in een kamado werden bereid. Dat zorgt er voor dat veel gerechten qua smaak op elkaar gaan lijken, omdat steeds dezelfde houtsoorten en houtskool worden gebruikt voor het roken. Het nagerecht was verschillende bereidingen van mango, passiefruit, ananas en yuzu en erop een flinke quenelle heerlijk lychee-ijs en afgewerkt met een schijf Valrhona Ivoire chocolade. Dit had een sterrennagerecht kunnen zijn als het schijfje chocolade was weggelaten. Nu was dat de dissonant in het gerecht.

 

Kwaliteit dranken

Het restaurant werkt met een rijk gevulde aperitiefwagen. De wijnen worden gepresenteerd en uitgebreid benoemd door de bediening. Ook geeft de bediening de motivatie waarom voor deze wijn is gekozen bij een gerecht.

 

Conclusie

Bij restaurant O&O voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren zeer goed. Voor ons is dit een adres waar we nog wel eens terugkomen.

 

Restaurant O&O

Dorpstraat 138
4711 EL, Sint Willebrord

restaurantoeno.nl