In restaurant BRU 17 in Bruinisse is Niels Habraken  de eigenaar. BRU 17 is het walhalla voor de vis, schaal- en schelpdierliefhebber. Een groot deel van de verse vis is afkomstig van de zogenoemde thuisvloot en komt via de visafslag direct naar het restaurant en viswinkel. Naast vis uit de Noordzee, betrekken zij veel producten van visserijbedrijven uit de regio. Deze vissen onder meer in de Grevelingen, Oosterschelde of de Waddenzee. Topvers is het devies.

BRU 17 heeft een restaurantgedeelte en een viswinkel. Het restaurant is laagdrempelig en bestaat uit drie afdelingen. Je komt binnen over een mooi ruim terras met uitzicht op het water. De tweede afdeling doet bistro-achtig aan. Je vindt er een allegaartje aan tafels en stoelen. Ook is daar een knusse aperitiefhoek rond een houtkachel. De derde afdeling is een modern restaurant in de stijl van een dorpsplein met goed meubilair en een grote bar. Het restaurant heeft een leuke ongedwongen sfeer met uiterst vriendelijke en vakkundige bediening die heerlijke gerechten serveert. De producten zijn dagvers. Er is wel een beperking want OP=OP.

 

In de viswinkel kan men bijna alles kopen, maar het gros van de mensen komt voor de kibbeling en zeker de kibbeling van kabeljauw. Bij de viswinkel is ook een klein terras om de aankopen van de winkel te nuttigen.

 

Zie voor meer informatie www.BRU 17.nl.