Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Lunchen bij De Karpendonkse hoeve in Eindhoven

In restaurant De Karpendonkse hoeve in Eindhoven is Ingrid van Eeghem de eigenaar en tevens gastvrouw. De keuken staat sinds 1980 onder leiding van chef-kok Peter Koehn, die eind 2017 wordt opgevolgd door Rob van der Veeken.

 

Gastheerschap

Wij werden hartelijk ontvangen door de bediening, die tijdens onze lunch in alle rust alles in de gaten houdt. De Karpendonkse hoeve staat voor de spreekwoordelijke gastvrijheid in de Brabantse horeca. 

 

Sfeer en comfort

Het restaurant is ruim van opzet. Tafels met daarop tafellinnen, staan mooi ingedekt. De stoelen hebben een goed zitcomfort. Het restaurant heeft 60 plaatsen en bij mooi weer heeft het restaurant een ruim terras met een luifel en een schitterend uitzicht over de Karpendonkse plas.

  

Onderhoud en hygiëne

Het restaurant is goed onderhouden en alles is schoon. Het restaurant heeft voldoende parkeergelegenheid pal voor de deur.

 

Aanbod

De Karpendonkse hoeve heeft een kaart met  zes koude, zeven warme en vijf nagerechten. De koude en warme gerechten kan men als voor-, tussen- en hoofdgerecht bestellen. Men betaalt een vast bedrag voor twee, drie of vier gangen.

 

Kwaliteit van de gerechten

In 1979 ontving de Karpendonkse hoeve voor het eerst een Michelinster en het restaurant raakte die tot op heden niet meer kwijt.  Uitgangspunt is, dat men moet proeven wat er op het bord ligt. Dus hier vindt men geen vreemde combinaties van ingrediënten, er wordt heel goed gekookt met een klassieke toets. De chefs koken traditioneel, verrassend en vernieuwend met verse seizoensproducten.

 

Kwaliteit dranken

De wijnen zijn prima op temperatuur, evenals de koffie. Het wijnarrangement is goed afgestemd op de gerechten, waardoor de maaltijd een totale belevenis is. Bij de koffie komen suiker en koffiemelk op tafel, helaas geen koffieroom, en per persoon vier heerlijke friandises. 

 

Conclusie

Bij restaurant De Karpendonkse hoeve voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren zeer goed. Voor ons is dit een adres waar we zeker nog eens terugkomen.

 

https://www.karpendonksehoeve.nl/