Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Lunchen bij restaurant Mijn Keuken in Wouw

In restaurant Mijn Keuken in Wouw is Pieter Bosters de patron cuisinier, Simone Tak is de Maître en zij werken samen met sommelier Martijn Zeggelaar.

 

Gastheerschap

Een hartelijk welkom viel ons ten deel toen wij het restaurant betraden. De bediening heeft aandacht voor de bezoekers en houdt alles in de gaten, zodat men zich nergens zorgen om hoeft te maken.

 

 

Sfeer en comfort

Het restaurant is gevestigd in het oude gemeentehuis van Wouw. Het is ruim en licht van opzet. Mooie ronde tafels maar helaas misten we daarop het tafellinnen. Het meubilair in natuurkleuren maakt dat men zich hier snel thuis voelt. De fauteuils hebben een goed zitcomfort. In de open keuken is de witte brigade rustig bezig met de bereiding van de mooie gerechten. Bij mooi weer heeft het restaurant een ruim terras voor de deur.

 

 

Onderhoud en hygiëne

Het restaurant is goed onderhouden. De natuurstenen vloer is brandschoon. Het restaurant heeft voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en het grote grasveld voor de deur geeft het restaurant het nodige cachet.

 

 

Aanbod

Mijn Keuken heeft voor de lunch geen kaart. De bezoeker kan kiezen uit drie of vier gangen. De bediening stelt een menu voor. Als u iets niet lust, wilt, of mag dan zijn er alternatieven. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. 

 

Kwaliteit van de gerechten

Wij kozen het lunchmenu dat werd voorgesteld. De amuses gueules waren pareltjes qua smaak en opmaak. Daarna kwamen vier mooie gerechten op tafel. Het viel ons positief op dat in het lunchmenu bijna alle mooie ingrediënten van de dinerkaart terug kwamen, zoals tarbot, krab, ganzenlever. De koks koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.

 

 

Kwaliteit dranken

De wijnen zijn prima op temperatuur evenals de koffie. De wijnen harmonieerden mooi met de gerechten. Bij de koffie komen suiker en koffiemelk op tafel, helaas geen koffieroom. Een selectie heerlijke friandises maakte deze afsluiter tot een feest. 

 

 

Conclusie

Bij restaurant Mijn Keuken voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren goed. Voor ons is dit zeker een adres waar we op korte termijn graag terugkomen.

 

Restaurant Mijn Keuken

Markt 1

4724 BK  Wouw

www.mijnkeuken.com