Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Lunchen bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

In restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven is Johan van Groeninge de eigenaar/chef-kok en Chantal Elias-Van Groeninge zwaait als Maître de scepter in het restaurant.

 

Gastheerschap

Toen wij de lift uitliepen werden we hartelijk verwelkomt door de bediening. Een warm welkom kwam ons ten deel, waardoor wij ons meteen thuis voelden. We werden begeleid naar onze tafel aan het raam met een mooi uitzicht op de grasmat van het PSV-stadion, waar wat bedrijvigheid was.

 

Sfeer en comfort

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is gevestigd in het PSV-stadion. Het restaurant is in september 2016 verbouwd en aangepast aan de hedendaagse eisen. De inrichting is modern en rustig. Er hangt mooie kunst en enkele theaterstukken aan de wanden. De stoelen hebben een fijn zitcomfort.

 

Onderhoud en hygiëne

Na de recente verbouwing ziet alles er onberispelijk en goed onderhouden uit. Het restaurant heeft een parkeerplaats in de parkeergarage van PSV. Bij het verlaten van het restaurant krijg je een gratis uitrijkaart mee. Een klein terras is op een ring in het PSV-stadion.

 

Aanbod

De bediening geeft een uitgebreide toelichting op de gerechten. De menukaart is goed van opbouw en kent voldoende voor-, hoofd- en nagerechten. De prijzen van de menu’s staan correct op de kaart. Op de wijnkaart staan voldoende wijnen om de maaltijd te begeleiden. De wijnkaart van restaurant Avant-Garde is constant in beweging. De kaart staat op een I-pad met een uitgebreide toelichting en je krijgt daarnaast nog een uitgebreide toelichting van sommelier Maikel Ginsheumer.

 

Kwaliteit van de gerechten

Wij kozen voor het luncharrangement voor de prijs van EUR 49,50 per persoon. Van Groeninge serveert hiervoor een glas huisaperitief, een driegangen lunchmenu (voor-. hoofd- en nagerecht) en twee glazen bijpassende wijn per persoon. Uiteraard ontbreken de amuses gueules niet. Er wordt gevraagd of er zaken zijn die men niet wil, of mag eten. Het menu is mooi van opbouw en de gerechten zijn verfijnd van smaak. Het hoofdgerecht was rogvleugel, perfect bereid met een prachtige saus als begeleiding.

 

Kwaliteit dranken

De wijnen zijn prima op temperatuur evenals de koffie. Bij de koffie komen twee soorten suiker en koffiemelk op tafel. Een kleine selectie friandises maakte dit tot een feest. 

 

Conclusie

Bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge voelden wij ons zeer welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten waren - naar onze maatstaven – heel goed. Voor ons is dit zeker adres waar we op korte termijn graag terugkomen.

 

Klik hier voor meer informatie.