Skiliften in de Zillertal Arena openen al om 06.55 uur

Wintersporters staan het liefst zo vroeg mogelijk op de piste. Met de eerste lift naar boven en daarna genieten van strak geprepareerde afdalingen. Het liefst even helemaal alleen, voordat de rest ontwaakt. In maart is dat mogelijk in de Zillertal Arena. In die maand opent het skigebied twee keer per week al om 06.55 uur.

 

 

Ultiem geluk

Iedere skiër of snowboarder zal beamen dat niks fijner is dan als eerste skiën op een strak geprepareerde piste. De welbekende ribbels in het tapijt van sneeuw zorgen voor ultiem geluk en een grote glimlach. Dat geluk wordt nog groter wanneer je over de geprepareerde pistes glijdt, terwijl het ochtendrood de hemel kleurt en de zon langzaam achter de bergen vandaan komt. Omdat de liften in de Zillertal Arena extra vroeg openen in maart, krijgen wintersporters de kans om dit zelf mee te maken.

 

Good Morning Skiing

De Zillertal Arena organiseert speciaal voor vroege vogels het event ‘Good Morning Skiing’. Twee keer per week, op donderdag en op zondag, opent het skigebied een aantal liften om 06.55 uur. Dat zijn de Isskogelbahn in Gerlos, de Dorfbahn in Königsleiten en de Karspitzbahn in Zell am Ziller. Wintersporters kunnen op deze dagen meer dan 10 uur (!) van de pistes genieten. Niet alleen de liften openen vroeg, ook de bergrestaurants. Vanaf 07.15 uur kunnen de eerste wintersporters terecht voor een vers gemaakt bergontbijt.

 

Data en kosten

De liften in de Zillertal Arena openen extra vroeg op 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28 en 31 maart 2019. Wat dat allemaal kost? Helemaal niks! Good Morning Skiing zit gewoon bij de prijs van de skipas inbegrepen en is dus voor iedereen mogelijk.

 

Zillertal Arena facts

De Zillertal Arena is het skigebied dat de dorpen Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten en Wald met elkaar verbindt. Wintersporters hebben hier toegang tot 143 km aan pistes en deze reiken tot een maximale hoogte van 2505 meter. Ieder type wintersporter kan hier uit de voeten. De Zillertal Arena is sneeuwzeker en biedt naast skiën en snowboarden tal van andere activiteiten.