Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Ontdek Dalarna

Alsof je een Zweedse ansichtkaart instapt. Inderdaad, welkom in de regio Dalarna. Veel Zweedser dan dit krijg je het niet.

 

Favoriete vakantieregio, dit is Dalarna!

De provincie Dalarna ligt in Midden-Zweden en met zijn bergen grenst het in het westen aan Noorwegen. Van rode huisjes tot het Dalarna paard, hier vind je een stukje authentiek Zweden in het midden van het land. Dalarna heeft ongeveer de grootte van België, maar is een stuk minder dichtbevolkt met minder dan 300.000 inwoners. Welkom in Dalarna! Bekijk direct onze bucketlist voor deze regio!

 

De natuur is overal!

Dalarna heeft het allemaal: van bergtoppen die reiken tot boven de boomgrens, de hoogste waterval van Zweden, uitgestrekte bossen, glasheldere beken, meren en rivieren tot aan lieflijk en groen boerenland. Adem de frisse lucht in, luister naar de stilte en voel het zachte gras onder je blote voeten. Overal ben je ‘midden in de natuur’ in Dalarna. Of je nou met kinderen bent of niet, dat er véél te beleven valt in die prachtige natuur, dat gaan we je laten zien. Ontdek de natuur van Dalarna hier!