Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Privéchauffeur tegen taxitarief

Tot in de puntjes verzorgd naar een cocktailparty, belangrijke meeting of exclusief dineren? Dan is een luxewagen met privéchauffeur de oplossing. Voor alle Amsterdammers die in stijl willen reizen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, is er nu PICKMEUP. Deze nieuwe app biedt de luxe van een privéchauffeur tegen het tarief van een taxi en daar krijg je veel voor terug. En dat ook nog eens met één druk op de knop. De startup werkt uitsluitend met professionele, zelfstandige chauffeurs die altijd in een Mercedes S, BMW 7 of vergelijkbare wagen rijden. Vooraf boeken is mogelijk dus je bent altijd zonder stress op pad: de chauffeur staat er gegarandeerd op het geboekte tijdstip. PICKMEUP is de in-1-klik-thuis-app voor luxepaardjes.

 

Aanwinst op vier wielen
Private by PICKMEUP is de nieuwste aanwinst op vier wielen en heeft alle voordelen van een taxi-app, met de betrouwbaarheid van een taxicentrale. Je ziet meteen welke chauffeurs bij jou in de buurt zijn en zodra je verzoek is geaccepteerd weet je met welke wagen je wordt opgehaald, hoe de chauffeur eruitziet en in hoeveel minuten hij voor je deur staat. Bij een boeking vooraf staan de ritkosten vast, dus geen nare verrassing op de plaats van bestemming. Surge pricing doet PICKMEUP ook niet aan, dus geen prijsverhoging als het regent of andere factoren die de vraag naar taxi’s beïnvloeden.Wil je bij nader inzien liever die andere jurk aan of toch maar wel een stropdas om? Via de app communiceer je rechtstreeks met de chauffeur en geduldig wachten maakt onderdeel uit van zijn takenpakket. Het tarief is vergelijkbaar met dat van een reguliere taxi, maar daar krijg je dan wel een luxewagen, Wi-Fi en je lievelingsbestuurder voor. Door een chauffeur te markeren als favoriet, wordt je verzoek de volgende keer namelijk eerst naar hem (of haar) verzonden.

 

Privéchauffeur in je smartphone
Dave Kuipers, de man achter PICKMEUP Amsterdam, en tevens eerste UBER-chauffeur is enthousiast: “De Amsterdamse markt heeft behoefte aan service en kwaliteit. Mensen willen best betalen voor een rit, zeker in het hogere segment, maar daar krijg je dan ook – zeker in vergelijking met een reguliere taxi - veel voor terug. Zekerheid, professionaliteit en een auto waarmee je voor kunt komen rijden – daar gaat het om. PICKMEUP is een jong, innovatief bedrijf met een echte ondernemersmentaliteit. Alleen de beste chauffeurs en alleen de mooiste auto’s, die boek je simpel en eenvoudig met de app. De PICKMEUP app is jouw privéchauffeur, gewoon in je smartphone.”