Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Een gouden plak in de vakantie

 

Hou je van sport en wil je nóg beter worden in jouw sport? Dan is een Sportkamp van Sportivun echt iets voor jou. De kampen hebben als thema ‘leven als een prof’. Goed en gericht trainen, dit zorgt ervoor dat je beter wordt in je sport, maar ook goed eten en slapen is belangrijk.

 

Naast het sporten doe je een hoop spelletjes en andere leuke activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke week vol sport en plezier. Dankzij begeleiding en hulp van (ex)topsporters leren we de kneepjes van de sport. Je krijgt namelijk verschillende trainingen van de (ex)topsporters. Het eten wordt verzorgd door echte koks, het is dus lekker en gezond! Die koks weten precies wat een sporter nodig heeft om te presteren.

 

Kom jij je gouden plak ophalen tijdens een:

  • Tenniskamp
  • Schoonspringkamp
  • Triatlonkamp
  • Badmintonkamp
  •   ulti-sportkamp

 

Tijdens alle schoolvakanties in 2013 worden onze kampen georganiseerd. Ook kun je aan onze Sportivun Sporttest meedoen, om te kijken welke sport het beste bij jou lichamelijke en fysieke eigenschappen past. Waar ligt jouw talent in sport?!

 

Lijkt het jou ook leuk om op kamp te gaan met vriendjes of vriendinnetjes en wil je weten waar je echt goed in bent? Kijk dan snel op onze site en schrijf je in voor een Sportkamp van Sportivun: www.sportkampenvansportivun.nl