Vincent van Gogh rekende zijn Zonnebloemen tot een van zijn beste werken. Veel bezoekers komen dan ook speciaal voor Van Goghs Zonnebloemen naar het Van Gogh Museum. Niet gek dat het Van Gogh Museum een kleurrijk assortiment tafel en kookproducten in de collectie heeft die geïnspireerd zijn op van Goghs Zonnebloemen. Verras komend voorjaar je eetgasten eens met een vrolijke gedekte zonnebloementafel. Back To Back PR selecteerde de leukste Zonnebloemen items voor op tafel én in de keuken. Kijk voor zonnebloemproducten op de webshop van het Van Gogh Museum.

 

 

Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld.
De vaste collectie neemt de bezoeker mee op reis door zijn leven en toont de ideeën en ambities achter zijn kunst. Het museum trekt jaarlijks ruim 2 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Van Gogh Museum Enterprises BV (VGME) ontwikkelt onder de merknaam 'Van Gogh Museum Amsterdam' uiteenlopende producten en diensten, geïnspireerd op het leven en werk van Vincent Van Gogh. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te verrijken en inspireren met het leven en het werk van Vincent van Gogh. Daarom vertellen ook de producten in de online shop en de samenwerking met partners het verhaal van Van Gogh. Alle producten en diensten worden ontwikkeld met het erfgoed van Vincent van Gogh in gedachten en het gegenereerde inkomen draagt bij aan de ondersteuning van de activiteiten van het Van Gogh Museum.