Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

MAS genomineerd voor de MuseumPrijs

Dit jaar is de MuseumPrijs toe aan zijn 8e editie. Stem op het MAS als favoriete museum. Vorig jaar kaapte het STAM na een nek-aan-nekrace met het MAS de MuseumPrijs 2012 weg. Kan het MAS deze prijs dit jaar in de wacht slepen? De online stembussen van de MuseumPrijs 2013 zijn zopas geopend en het MAS is opnieuw genomineerd.

 

Voor de achtste keer op rij bekroont de MuseumPrijs drie musea, één in Vlaanderen, één in Brussel en één in Wallonië, met elk € 10.000. Vooral de publiekswerking en de zorg voor bijzondere doelgroepen (kinderen, mensen met een handicap, kansarmen, allochtonen) zijn de doorslaggevende selectiecriteria van de vakjury.

 

Maar ook de museabezoekers mogen hun zegje doen! Per regio mogen zij hun favoriete musea aanduiden. En het MAS is genomineerd bij de musea voor de provincie Antwerpen. Surfen dus maar naar de website van de MuseumPrijs en stem op het MAS! En mobiliseer daarna al je familie, vrienden en kennissen om hetzelfde te doen.

 

Ook is er een prijs van de Kinderjury, waarbij kinderen zelf bepalen welke musea het kindvriendelijkst zijn. De MuseumPrijs is een initiatief van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen met de steun van het advocatenkantoor Linklaters.