Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Vanaf nu opent L'Aventure Michelin de deuren weer voor bezoekers

Sinds 25 juni ontvangt L'Aventure Michelin weer bezoekers, na de nodige hygiëneprotocollen te hebben ingevoerd om veilig mensen te kunnen ontvangen. Bezoekers dienen te reserveren en kunnen dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur* in het museum terecht.

 

 

Nu de lockdown in Frankrijk geleidelijk wordt opgeheven, wil men graag opnieuw ontdekken wat het land voor moois te bieden heeft. L'Aventure Michelin biedt hiertoe de gelegenheid door haar deuren weer te openen en bezoekers kennis te laten maken met een boeiende geschiedenis op een bijzondere plek. Van de eerste demonteerbare band tot de meest recente innovaties, van plattegronden en gidsen tot de Michelin Man: ontdek een bijzondere wereld in een originele setting.

 

De huidige gezondheidscrisis heeft gevolgen voor de manier waarop bezoekers worden ontvangen. Om iedereen een plekje te kunnen bieden en de regels voor social distancing te kunnen handhaven, moeten bezoekers van tevoren reserveren. Tijdens het bezoek wordt verzocht een masker te dragen en langs het hele traject zijn een groot aantal dispensers met desinfecterende handgel geplaatst.

 

Via de mobiele app 'L'Aventure Michelin' kunnen bezoekers gratis informatie downloaden om hun ervaring te verrijken. Er gelden geen tijdsbeperkingen langs het parcours, ondanks het feit dat er slechts een beperkt aantal personen tegelijk aanwezig mag zijn. Bij de entree worden gratis boekjes voor kinderen verstrekt, zodat zij een ervaring op hun niveau kunnen beleven. Het keurmerk 'Tourisme et Handicap' blijft van kracht, zodat iedereen het museum zelfstandig kan bezoeken.

 

De heropening zal helpen om het zomerseizoen in de regio te verlevendigen, want L'Aventure Michelin is een grote speler in de culturele sector van de regio Auvergne-Rhône-Alpes en is solidair met andere toeristische bezienswaardigheden. Een bezoek aan L'Aventure Michelin is een geweldige reis door een 130-jarige geschiedenis. Tegenwoordig richt Michelin zich volledig op de toekomst via haar menselijk en sociaal model en via innovaties die steeds duurzamer zijn, dat wil zeggen: steeds veiliger en beter voor het milieu. Michelin is dus helemaal klaar voor de uitdagingen van 21e eeuw.

 

Voor praktische informatie, adviezen en reserveringen kunt u terecht op de website https://laventure.michelin.com/ of bellen naar +33 (0)4 73 98 60 60.