Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Winterstation Kerst 2018

Het spoorwegmuseum wordt in de kerstvakantie betoverend mooi. Ook zo’n zin om te schaatsen? In het Spoorwegmuseum kan het. Op 22 december start ons winterevenement Winter Station, de ijsbaan is inmiddels al geopend en is groter ooit. Je kunt weer eindeloos rondjes schaatsen rondom stoomlocomotief De Nestor. Nieuw is de skateway, je kunt nu een extra lus schaatsen om de schaatsenuitgifte. Superleuk! De ijsbaan heeft plek voor 300 schaatsers, schaatsen zijn gratis te leen en er zijn speciale rekjes voor de beginners.

 

 

Naast het schaatsen zijn er nog meer activiteiten. Op het buitenterrein kun je boven een kampvuurtje marshmallows roosteren, binnen zijn er workshops en kun je geschminkt worden. In de Expo staat de antieke carrousel waar je eindeloos rondjes op kunt draaien. Iedere dag is er live-muziek en kun je genieten van winterse hapjes en drankjes.

 

Het spoorwegmuseum heeft een extra voordelige aanbieding. Het online Dalurenticket, waarmee je na 15.00 uur het museum bezoekt voor slechts €7,50 i.p.v. €17,50! Koop je na 15.00 uur een kaartje aan de kassa dan kost het €10,00.

Het Spoorwegmuseum is in de kerstvakantie geopend tot 19.00 uur, dus je hebt tijd genoeg om alles te ontdekken. Denk er wel aan dat op 24, 25, 26 en 31 december het museum om 17.00 uur sluit. En op 1 januari is het gesloten. Je bezoekt Winter Station van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019.