Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey wegens succes verlengd tot en met 27 mei 2018

Wegens het grote succes verlengt Singer Laren de tentoonstelling Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey t/m zondag 27 mei 2018. De veelgeprezen tentoonstelling trok tot op heden ruim 75.000 bezoekers. Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm “We zijn enorm verheugd met de vele bezoekers en hun enthousiaste reacties. De tentoonstelling is een weergaloos succes. Niet alleen dankzij de ontdekte tekening van Vincent van Gogh, maar vooral omdat de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation prachtige en zeer indrukwekkende werken bevat."


Reacties van bezoekers
Een bloemlezing uit het gastenboek van de tentoonstelling:
“Once in a lifetime en gelukkig niet gemist.”, "Moeite meer dan waard.”, “Wat een prachtig bezit en wat fijn dat wij ervan kunnen genieten.”, “Grenzeloos genoten, onvergetelijk.”, “Bedankt voor de drie Renoirs, drie Degas en het bloemstilleven van Redon.”

 

Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey
De expositie toont een particuliere verzameling met werken van grote kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Bernard, Gauguin, Sisley, Signac, Van Dongen, Matisse, Marquet, Dufy, Nolde en Picasso. De schilderijen en werken op papier van de vermaarde, voornamelijk Franse impressionisten, postimpressionisten en expressionisten zijn afkomstig uit de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation en is het verslag van een 'Wonderful Journey' van een verzamelaarsechtpaar dat in ruim 45 jaar op hartstochtelijke wijze en op grond van persoonlijke smaak een omvangrijke en zeer mooie collectie bijeenbracht.