Onlangs vond de tweede Artist Day plaats bij anatomie-expositie BODY WORLDS: The Happiness Project. Dankzij de -onvermoeibare- geplastineerde modellen kregen professionele en amateurkunstenaars de kans om menselijke anatomie tot in de puntjes te bestuderen. Vanwege het succes van de Artist Days, heeft BODY WORLDS besloten het evenement vast op de agenda te zetten, als tweemaandelijkse activiteit. Donderdag 7 augustus van 9:00 tot 21:00 uur vindt de volgende Artist Day plaats, dan zijn ook ‘junior’ kunstenaars (vanaf 6 jaar) en bodypainters van harte welkom.Meer informatie en aanmelden (t/m 25 juli a.s.) kan via de website.


 
Vooruitlopend op een kunstexpositie van de tijdens de BODY WORLDS Artist Days vervaardigde werkenstaat vanaf morgen (vrijdag 13 juni) een selectie van kunstwerken op Pinterest.  


BODY WORLDS: The Happiness Projectvertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op www.bodyworlds.nl.