Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Madame Tussauds zoekt figurant

Op 3 juli houdt Madame Tussauds Amsterdam open audities om een acteertalent te vinden voor een nieuwe Marvel 4D-filmervaring die in 2020 in première gaat.

 

 

Iedereen die kans wil maken op deze exclusieve rol in een 4D-film, wordt op die dag tussen 13.00 en 16.00 uur verwacht bij Madame Tussauds in Amsterdam. Enige voorwaarde: je moet verkleed zijn als je favoriete Marvel-superheld.

 

Het maakt niet uit of je serieuze acteerambities hebt, een Marvel-fan van het eerste uur bent of gewoon zin hebt om van de zomer iets origineels te doen. Kom je verkleed, dan maak je kans, en kun je gratis meedoen aan deze Madame Tussauds-ervaring.

 

Je kunt in zes steden over de hele wereld auditie doen, te beginnen bij de thuishaven van Marvel in Madame Tussauds Hollywood en met Londen als hekkensluiter. De winnaar wordt 20 juli bekend gemaakt.

 

Joe Quesada, Chief Creative Officer van Marvel Entertainment en hoofdjurylid bij de audities, verklaart: “Ergens loopt een ongelofelijke BOFKONT rond die strakjes zijn of haar filmtalent mag laten zien in het illustere gezelschap van de grootste superhelden uit de Marvel-comics: Iron Man, Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Thor, Captain America, The Hulk en nog veel meer!”

 

“We zoeken een enthousiaste liefhebber die het in zich heeft om zijn of haar tekst met dezelfde flair te brengen die zo kenmerkend is voor alle grote Marvel-sterren.”

 

De 4D-filmervaring krijgt een plekje in verschillende Tussauds wereldwijd. Hierin komen de legendarische Marvel-comics tot leven komen dankzij 3D-filmtechnologie en heuse speciale effecten (wind, water én bijpassende geuren).

 

Ga voor meer informatie over Madame Tussauds Amsterdam naar www.madametussauds.nl