Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Expositie Cynthia Schouten

Van woensdag 20 augustus tot en met 26 september 2014 vindt in de hal van het stadhuis aan de Taxandriaweg 6 in Waalwijk de expositie plaats van Cynthia Schouten.

 

De in Tilburg wonende beeldend kunstenares haalt haar inspiratie voornamelijk uit de Japanse houtdrukkunst en de natuur. Het mysterieuze karakter, samen met het subtiele kleurgebruik en zwarte omlijningen die zo herkenbaar zijn in de Japanse prentkunst, vormen voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie.

 

Ook benadrukt ze graag de grillige vormen van bloemen en planten in haar werk en maakt ze veelal gebruik van natuurlijk materiaal, zoals hout, wat zo kenmerkend is voor haar werk, aldus Cynthia.

 

Cynthia Schouten gebruikt vele technieken en materialen om verschillende effecten te creeren. Zo schildert ze vaak met haar handen en maakt ze gebruik van collagetechnieken, sjablonen en thinnerdruk.

Voor meer informatie kijk op www.cynt.nl

 


De tentoonstelling is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur te bezoeken in de hal van het stadhuis Waalwijk. Op dinsdag en donderdag is het stadhuis ook van 18.00 tot 20.00 uur geopend.