Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Hoera! Een babygorilla in ZOO Antwerpen

Tien vingertjes, tien teentjes, een zwart donsje en heel veel rimpels. Dat zagen de gorillaverzorgers van ZOO Antwerpen op de buik van Mayani toen ze dinsdagochtend aan hun normale - of dat dachten ze toch - routine begonnen. Een grote verrassing, want ze hadden het kleintje pas midden december verwacht.


Met het grootste gemak, verovert dit hummeltje alle harten. Dat van mama Mayani, die het kleintje lekker dicht tegen zich aangedrukt houdt. Dat van de andere gorilla’s, die hun extra familielid met open armen ontvangen. Dat van de verzorgers, die nu helemáál met hartjes in hun ogen komen werken. En dat van de bezoekers, die het kleintje al vanaf dag één kunnen komen bewonderen.


Je merkt het wel, we zitten hier op een roze wolk! Of een blauwe, dat weten we nog niet. Van zodra we daar zeker van zijn, krijgt de babygorilla een Afrikaanse naam die begint met de letter T. De verzorgers hebben al wat ideetjes, maar iedereen die op babybezoek komt en de kleine spruit gezien heeft, kan een suggestie achterlaten in onze shop.