La Table sfeerbeurs is al meer dan 20 jaar hèt lifestyle-event van Nederland dat niemand wil missen! Bezoekers komen van 10 t/m 13 november naar La Table om te zien, te beleven, te proeven en te genieten in de prachtige ambiance van de Grote Kerk Naarden. Tijdens deze 21ste beurseditie geniet het publiek van smaakvolle tafel- en interieurdecoraties met bijzondere thematafels, serviezen, interieur, kunst en exclusieve woonaccessoires. Er is uiteraard ook veel aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. La Table sfeerbeurs staat garant voor de nieuwste trends, zonder de traditie uit het oog te verliezen.Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder – Dochterdag (Vrijdag 11 november)

Om er helemaal een gezellig familie uitje van te maken kunnen op vrijdag 11 november  moeder & dochter gezamenlijk La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. Tevens kunnen moeder & dochter op deze bijzondere dag genieten van een heerlijke high-tea bij het Vesting Hotel Naarden.
(Samen entree voor € 15,-- i.p.v. € 30,--, alleen geldig op vrijdag 11 november 2016.)

Een dagje in ‘t Gooi

Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Daarnaast kan de bezoeker genieten van diverse lunch- & dinerarrangementen in het Vesting Hotel Naarden. Meer arrangementen op www.latable/arrangementen.nl.

Wat, Waar en Wanneer
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data: Donderdag 10 t/m Zondag 13 november 2016
Openingstijden:
Donderdag van 10 – 18 uur.
Vrijdag van 10 – 21.30 uur.
Zaterdag en Zondag van 11 - 18 uur.
Entreeprijs:
​€12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart.
​€15,-- aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice verzorgd door BMW Ad Smelt.
Internet: www.latable.nl