Het borrelt en bruist in Brabant. Brabant is in 2018 “Europese Regio van de Gastronomie”. Samen met de regio Galway in Ierland geeft Brabant -als dé foodregio van Nederland- invulling aan dit Europese themajaar. De titel wordt dit jaar gevierd met We Are Food, een inspirerend innovatieprogramma voor de (agri)foodsector en Brabant celebrates food, een zinnenprikkelend publieksprogramma met het ProefMei festival als één van de hoogte punten in West-Brabant met uiteraard de befaamde drie AAA’s en de vierde A van Tholen. Dit jaar zelfs twee edities van ProefMei. De voorjaarseditie van 31 mei t/m 3 juni en de najaarseditie van 5 t/m 7 oktober met als titel ProefMei We Are Sea Food! in het kader van de samenwerking met Galway.

 

Voor nu staat de ProefMei editie voor de deur van 31 mei t/m 3 juni. Een editie die nog meer gaat over lekker, gezond, no waste en de innovatieve keuken. Dat kan ook niet anders als je We Are Food in de mond neemt en dat kan ook niet anders als het gaat om de ambities in onze regio van ondernemers, onderwijsinstellingen, organisatoren en overheid die elkaar steeds beter weten te vinden als het gaat om Agri en Food.    

 

Het ProefMei programma zit weer bordenvol activiteiten. Uiteraard de presentatie van de culinaire deelnemers waaronder een aantal sterren en nieuwe deelnemers, een actief en belevingsvol programma op de proef- en belevingspunten in het buitengebied, de ProefMei Pop Up Tour in volle glorie weer terug op het menu, de ProefMei concert brunch in de Franse Tuin en de ProefMei business avond met meer dan 1000 business relaties uit de Nederlands- Vlaamse Delta. Het is maar een greep uit het programma. It’s all about Good Food!

 

We zouden het geweldig vinden om u te ontmoeten op de ProefMei Business avond op donderdag 31 mei. Een netwerk avond  waar het draait om ontmoeten, nieuwe kansen, verbinden en vieren. Voor deze avond kunt u een culinair paspoort aanschaffen. Met dit paspoort kunt op meer dan 15 plaatsen gerechten proeven met een begeleidend glaasje wijn. Proeven van het Vlaamse, proeven van waterpoort, proeven van de Brabantse Wal, proeven van de Oosterschelde en proeven van de

 

Brabantse gastvrijheid op de pleinen van het Historisch Stadspaleis van Bergen op Zoom midden op de Brabantse Wal. Door de aanschaf van het paspoort ondersteund u tevens het ProefMei festival dat door de vele vrijwilligers wordt georganiseerd wat nog altijd bijzonder en uniek is. 

 

Kaarten kosten 125 euro exclusief BTW. U krijgt hiervoor één culinair paspoort en 6 extra drankmunten. Met uw paspoort gaat u een heerlijke avond tegemoet en steunt de vrijwilligersorganisatie die uitvoering geeft aan het evenement en alle activiteiten. U kunt uw kaarten bestellen via www.proefmei.nlof direct door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Via de bedrijvendesk wordt u verder geholpen.

 

U kunt zich ook als mogelijke sponsor melden. We maken dan met u een afspraak want ProefMei werkt op maat. Het gaat om uw wensen en om wat u wilt bereiken. Partner worden van ProefMei levert u een groot bereik op en veel waardering richting uw klanten en relaties. Velen gingen u voor in het maken van nieuwe verbindingen en nieuwe aangaan van nieuwe kansen. ProefMei staat niet alleen voor proeven, genieten en beleven maar juist ook voor een platvorm waar talent, innovatie en creativiteit elkaar ontmoeten. Meld u vrijblijvend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en wij nemen met u contact.