Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Flemish Food Bash maakt op 28 augustus van Koksijde het ‘lekkerste strand ter wereld’

Op zondag 28 november 2015 vindt op het strand van Koksijde de vierde editie plaats van Flemish Food Bash. Dankzij de internationale uitstraling en de ambiance van dit festival kreeg Flemish Food Bash eerder al de naam van het ‘Tomorrowland voor horeca en foodies’ toegedicht. Dit jaar wordt gemikt op 2500 aanwezigen. Zij zullen op het Noordzeestrand worden opgewacht door 12 chefs en 12 cocktailmasters en tal van andere toppers uit de horecawereld, die van Koksijde het “lekkerste strand ter wereld” zullen maken.

 

“Flemish Food Bash wil de gedrevenheid van de mensen die actief zijn in de horeca en de gastronomie in de breedste zin alsook de Vlaamse smaakcultuur onder de aandacht brengen. Tijdens het evenement worden culinaire ideeën uitgewisseld. Het is een explosie van creativiteit, waar foodies worden ondergedompeld in een verrassende wereld van muziek, streetart, tattoocultuur en zelfs barbierkunst”, aldus organisator Vincent Florizoone.

De voorlopige chefs-lijst ziet er als volgt uit:

·         Dennis Broeckx van L'épicerie du Cirque (Antwerpen)

·         Yannick Van Aeken van Humphrey (Brussel) en ex-Noma (Kopenhagen)

·         Alex Joseph van Rouge Tomate (Brussel)

·         Carcasse (Koksijde)

·         Brasserie Edison (Koksijde)

·         Willem Hiele (Koksijde)

·         Blend (Zeeland, NL)

·         Spetters (Breskens, NL)

·         Bistro Bruut (Brugge)

·         Va et Vient (Kortrijk)

·         Floris (Brugge)

·         Burning Butchers (Roeselare)

·         Kazen van Michel en Frederic Van Tricht (Antwerpen)

Topsommelier Sepideh Sedaghatnia is verantwoordelijk voor de wijn- en kaviaarselectie. Voor cocktails kan men terecht bij o.a. Paul Morel uit Antwerpen, Jurgen Nobels (Uncle Babe's, Gent), Sofie Ketels (Sofie's Living Room, Koksijde), Ben Belmans (Bijou, Antwerpen), en Patrick America (Cocktails at Nine, Antwerpen) en Kamiel Buysse van (Blend, Zeeland).

De bierkaart van Flemish Food Bash werd samengesteld door de Struise Brouwers, Hedonis, Totem, Vrijstaat Vanmol, Het Geuzenootschap en herberg In de Verzekering tegen de Grote Dorst, het beste café ter wereld.

Aan muziek zal er ‘s avonds geen gebrek zijn. Er zullen maar liefst zeven deejays aantreden, o.a. Bobalicios, Nukov & Yelmet en Sirjacobs die dit jaar ook op Tomorrowland draaiden. Het team van Azoo zal de dames van Nichons voorzien. Last but not least zal Tattoo Louis opnieuw van de partij zijn, met nog vier collega-tattooartists, waaronder twee uit Nederland.

PRAKTISCH
Flemish Food Bash 4
‘Het lekkerste strand ter wereld’

zondag 28 augustus 2016
van 12u00 ’s middags tot 01u00 ‘s nachts
Sofie's Sunset - Zeedijk 295, 8670 Koksijde

Dit is een 18+ evenement
Gratis toegang (mits voorafgaandelijke registratie op de FFB-website)
Tickets en info: www.flemishfoodbash.com