Op zoek naar een uitdagende job of opleiding in de luchtvaart of reiswereld? In samenwerking met Reismedia, uitgever van luchtvaartnieuws.nl en beroepenmarkt.nl, houdt Aviodrome op zaterdag 11 oktober een Beroepen- en Opleidingenmarkt. Werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie presenteren zich tijdens deze dag aan studenten en werkzoekenden.

 

Wat kost de gewenste opleiding? Hoe kan men zich voorbereiden op een baan in de luchtvaart of reiswereld? Aan welke medische- en opleidingseisen moet men voldoen? Op deze en alle andere vragen, krijgen bezoekers op 11 oktober een antwoord. Daarnaast is het mogelijk om een vlucht te maken in een luchtvaartsimulator en te genieten van al het moois dat Aviodrome te bieden heeft.

Ontmoetingsplek
De beroepenmarkt is de grootste op het gebied van opleidingen en banen in de luchtvaart- en reisindustrie en daarmee dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers.

Tijdens de beroepenmarkt, die voor de zevende keer plaatsvindt, worden ook leerzame en boeiende presentaties en workshops gegeven. Deze vinden plaats in de theaterzaal maar ook in het vrachtruim en het passagiersgedeelte van de Boeing 747. 

Apache helikopter
Speciaal voor de beroepenmarkt stelt de Koninklijke Luchtmacht een AH-64 Apache gevechtshelikopter ter beschikking aan Aviodrome, naast een AS-532 Cougar transporthelikopter en een Pilatus PC-7 lesvliegtuig. F-16 demovlieger ‘Slick’ geeft deze dag een presentatie over het uitdagende beroep van vlieger bij de Luchtmacht.

Speciaal tarief
De Beroepen- en Opleidingenmarkt vindt plaats op 11 oktober 2014 van 9.30 tot 16.30 uur. De entreeprijs is gelijk aan het reguliere tarief van Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Museumjaarkaarthouders hebben gratis entree. Bekijk het complete programma op Beroepenmarkt.nl.