Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Sportium daagt stoere vaders uit op vaderdag

Op Vaderdag, zondag 16 juni 2013, vindt 'Stoere Vaderdag' plaats AquaFun Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Tijdens diverse activiteiten worden papa’s getest op o.a. hun snelheid, spierkracht, evenwicht en stoere moves. Kinderen kunnen hun vader aanmoedigen en zelf ook hun stoere moves laten zien op de duikplank. Vaders die de activiteiten succesvol afronden krijgen na afloop een cadeautje.

 

Op zondag 16 juni vindt in het wedstrijdbad van AquaFun Sportiom de Stoere Vaderdag plaats van 12.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dag zijn er een vijftal activiteiten waaraan de vaders deel kunnen nemen. De spierballen worden getest door het ‘spijkerbroek hangen’. Hierbij is het de kunst om zo lang mogelijk aan een spijkerbroek te blijven hangen. Bij de vlottenrace wordt er getest op snelheid en moeten de vaders zo snel mogelijk een parcours afleggen.

 

Kunsten op de duikplank


Als derde kunnen de vaders hun meest stoere moves tonen op de duikplank, zoals duiken, salto’s en bommetjes. Daarna gaan de vaders een lifeguard spel spelen. Tijdens dit spel moeten ze een drenkelingpop redden van 4 meter diepte en deze naar de overkant brengen. De laatste opdracht is het balanceren op een zogeheten Tjoep. Dit is een 6 meter lange opblaasbuis. Het is aan de vaders om 30 seconden op deze Tjoep te blijven zitten.

 

Bij elke activiteit krijgen de vaders een stempel. Alle stoere vaders die deelgenomen hebben aan alle 5 de activiteiten ontvangen een klein cadeautje waarmee ze met de kinderen in het water kunnen spelen. Deelname aan de activiteiten is voor bezoekers gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.