Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Draai zelf aan de knoppen van Efteling-attracties

Vanaf oktober presenteert de Efteling een gloednieuwe theaterproductie: De Grote Efteling Koekoekshow!.Een nieuwe, interactieve voorstelling speciaal voor nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Éindelijk kun je als bezoeker van de theatershow met eigen ogen zien hoe het er achter de schermen bij de Efteling aan toegaat! De Grote Efteling Koekoekshow gaat tot en met mei 2022 op tournee langs Nederlandse en Belgische theaters. Tickets zijn vanaf 15 juni te koop bij de verschillende theaters.

 

Speciaal voor 8 tot 12-jaren
Sandra in ’t Groen, Creatief Conceptspecialist Entertainment Efteling, vertelt enthousiast: “Met onze nieuwe productie De Grote Efteling Koekoek Show duiken zij in de wereld van 8 tot 12-jarigen. Ze kiezen daarbij voor een theatervorm die aansluit bij hun behoeften. Anders dan de traditionele vorm van theater die de Efteling eerder hanteerde in haar producties, gaan ze nu met het publiek op onderzoek uit en beleven samen een avontuur vol spanning en grappen. Met humor, experimenten en interactie zorgen ze ervoor dat het een uniek en memorabel theaterbezoek wordt, waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen en een heel bijzonder kijkje achter de schermen van de Efteling krijgen. Bezoekers van de voorstelling ontdekken wat de directeur van de Efteling zoal doet en krijgen een show voorgeschoteld waarin niets is wat het lijkt.”De Grote Efteling Koekoekshow
Duimpjes omhoog, want bezoekers aan de voorstelling zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling. Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we zien al iets bijzonders op het toneel. Knoppen, hendels, beeldschermen…waar we natuurlijk niet aan komen. Toch?Ben jij nieuwsgierig, houd je van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd in voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling. Een voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Je wordt er gewoon koekoek van.