Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Efteling Bosrijk vanaf 8 mei weer geopend

Attractiepark, Efteling Loonsche Land en Efteling Hotel nog tot nader order gesloten. De Efteling meld op de website het volgende:

 

 

  • De Veiligheidsregio’s hebben onlangs gesproken over de noodverordening voor verblijfsaccommodaties, welke speciaal was afgekondigd voor onder andere Zeeland en Noord-Brabant en waarmee er een verbod was op recreatief nachtverblijf.
  • Gezien de behoefte aan iets meer bewegingsvrijheid en het voorzichtig optimistische beeld dat de gezondheidszorg laat zien, is besloten om het verbod op recreatief nachtverblijf op te heffen per 29 april.
  • Dit betekent ook dat de Efteling de eerste kleine stappen kan gaan nemen. Daar zijn we blij om!
  • We hebben dan ook besloten om Vakantiepark Efteling Bosrijk te openen vanaf 8 mei.
  • We hebben ervoor gekozen om alleen Vakantiepark Efteling Bosrijk te openen, omdat we het belangrijk vinden om kleinschalig te starten in deze nieuwe situatie, waar ook onze medewerkers aan moeten wennen. Dit maakt het behapbaar en zo kunnen we de veiligheid van onze gasten en medewerkers garanderen.
  • We bieden hier een aanpast product voor een aangepaste prijs, voor gasten behoefte hebben aan een andere omgeving; midden in het groen en in volledige rust.
  • Het restaurant Eethuys op Vakantiepark Efteling Bosrijk is op aangepaste wijze geopend voor ontbijt, lunch en diner. De zitgelegenheden zijn alléén geopend voor gasten die gebruik maken van de familiekamers, aangezien zij geen faciliteiten hebben om te koken. De gasten die verblijven in de vakantiewoningen kunnen gebruik maken van bezorg- en afhaalmogelijkheden.
  • Uiteraard zullen we onze gasten volgens de nieuwe richtlijnen, op een veilige en verantwoorde manier en passend bij deze tijd ontvangen.

 

Ook Efteling Golfpark binnenkort geopend voor de jeugd
Gezien de versoepeling in maatregelen voor het sporten onder jongeren t/m 18 jaar, zal ook het Efteling Golfpark rond 8 mei weer wat activiteiten kunnen gaan ondernemen voor de jonge leden. Ook hiervoor moeten we natuurlijk de nodige maatregelen nemen om hen veilig te ontvangen. Momenteel wordt er gekeken wat dit concreet betekent en wanneer we hen precies kunnen verwelkomen. Gezien het geringe aantal jeugdleden, zal het opstarten heel kleinschalig zijn.

 


Overige bedrijfsonderdelen tot nader order gesloten
Vooralsnog blijven al onze andere bedrijfsonderdelen tot nader order gesloten. Hier wordt achter de schermen hard gewerkt om de juiste maatregelen te treffen, zodat we er klaar voor zijn om weer veilig op te gaan, wanneer dit weer kan. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we ook daar weer snel onze gasten kunnen verwelkomen. Wanneer dit het geval is, communiceren we daarover actief via al onze kanalen.

Om een heropening mogelijk te maken in een ‘1 ½ meter samenleving’, werken we achter de schermen met de Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen aan een ‘Veilig Samen Uit’ protocol. Zodat we er klaar voor zijn als gasten er weer veilig op uit mogen!