Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Opnames Expeditie Vos van start in de Efteling

Als je in jezelf gelooft kun je alles! Just Film Distribution en producent Messercola Drama/Lucio Messercola (De Brief voor Sinterklaas, La Famiglia) maken vandaag trots bekend dat op woensdag 22 januari de opnames starten van Expeditie Vos, een magische en avontuurlijke familiefilm van Bob Wilbers (Dokter Tinus, De Ludwigs, Sinterklaasjournaal). De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door Levi Otto, Raymonde de Kuyper (Ja Zuster, Nee Zuster), Anna Drijver (Loft, Undercover), Fockeline Ouwerkerk (Moordvrouw, De 12 van Schouwendam) en Frederik Brom (Familie Kruys, Sinterklaasjournaal). De opnames van Expeditie Vos vinden van 22 januari tot en met 7 februari plaats in attractiepark de Efteling. Just Film Distribution brengt de winterfilm op 16 december 2020 uit in de Nederlandse bioscopen.

 

 

Het verhaal

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste puzzeltocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

 

Cast & crew

De volledige cast van Expeditie Vos bestaat uit Levi Otto (Teun), Raymonde de Kuyper (Ada), Anna Drijver (Marieke), Fockeline Ouwerkerk (Katinka), Randy Fokke (Elise), Frederik Brom (Rikkert), Ruurt De Maesschalck (Louis), Ralph Moerman (Dylan), Peter Faber (Berend), Lucilla Bellinga (Saar), Fien Lindenhovius (Zonne) en Edo Brunner (Edo).

 

Productie

Nienke en Job Römer schreven het scenario. De film wordt geproduceerd door Lucio Messercola van Messercola Drama (De Brief voor Sinterklaas, La Famiglia).

Scenario: Nienke Römer, Job Römer | camera: Goof de Koning | regie: Bob Wilbers | producent: Messercola Drama/Lucio Messercola | uitvoerend producent: Judith van den Berg  | production design: Allard Derksen | kleding: Marielle Vos | distributeur: Just Film Distribution.