TastyBasics voegde een derde variant muesli toe aan haar assortiment: muesli Choco & Noten. De krokante muesli met hazelnoten, amandelen en pure cacao is rijk aan vezels en eiwitten en bijzonder smaakvol. TastyBasics muesli is gebaseerd op hele, natuurlijke ingrediënten in plaats van ‘processed’ ingrediënten. Daardoor bevat muesli van TastyBasics vele gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, vezels en mineralen. Tevens bevat deze muesli 60% minder koolhydraten dan normale muesli en hierdoor is het een verantwoorde keuze binnen een gezonde leefstijl. Dankzij deze muesli heb je minder snel trek en ga je minder snel snacken. TastyBasics producten zijn ontwikkeld met dit uitgangspunt en noemen dit: geen vulling, maar échte voeding. De TastyBasics muesli Choco & Noten is vanaf volgende week verkrijgbaar in het muesli schap bij Albert Heijn. Voor meer informatie: tastybasics.nl

 

 

Nieuwe telg in mueslifamilie
Jan Buining, grondlegger van TastyBasics en specialist gezonde voedselketens, is blij met de komst van de nieuwe muesli: “Na het succes van de muesli Naturel en Noten & Pitten hebben wij een derde variant toegevoegd aan onze mueslifamilie. Ons verhaal begint bij de wens dat je steeds gemakkelijker producten kan eten die waardevol zijn voor je lichaam. De muesli Choco & Noten bestaat uit de allerbeste onbewerkte ingrediënten. Deze ingrediënten zijn zogenoemde whole foods; producten die in zijn geheel worden gebruikt, waardoor de balans in natuurlijke voedingsstoffen niet is verstoord. Met de komst van deze nieuwe muesli bewijzen wij dat goede smaak en gezond eten prima samen gaan. En dat voedt beter, dat smaakt beter en dat voelt beter!”

 

Meer échte voeding
Verpakte producten in de supermarkt zijn vaak gemaakt van bewerkte ofwel geraffineerde ingrediënten. Door die bewerking gaat een groot deel van de voedingswaarde verloren. TastyBasics wil meer échte voeding op de schappen terug zien en kiest daarom voor hele, onbewerkte ingrediënten in plaats van ‘processed food’. Deze onbewerkte ingrediënten zijn rijk aan vezels en eiwitten en ze geven van nature langer een verzadigd gevoel.

 

Over TastyBasics
TastyBasics is opgericht in 2017 en heeft een grote ambitie: het gezondste merk van Nederland worden. Ze wil dit bereiken door onbewerkte, koolhydraatbewuste voeding te ontwikkelen. Het bedrijf onderscheidt zich met een innovatief assortiment aan producten die passen in een gezonde leefstijl, met als basis onbewerkte ingrediënten zoals groente, fruit, noten, pitten en zaden. TastyBasics staat voor minder koolhydraten en meer echte voeding (whole foods). Het assortiment bestaat inmiddels uit 11 producten als brood, crackers, muesli en pasta. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalden, Nederland.