De firma kaas, bekend van het ‘boerenkaas door de brievenbus’-concept, verbreedt het portfolio en trapt het kaasseizoen af met graskaas. Als de koeien na een winter op stal weer de wei in mogen wacht er een waar feestmaal op hen, namelijk vers gras. Dit is de basis van de delicatesse waar menig kaasliefhebber jaarlijks naar uitkijkt:graskaas, kaas van het verse voorjaarsgras.

 

De firma kaas speelt in op de huidige vraag naar lokale eerlijke producten. Met een aanbod van negen boeren die kaas maken is de firma kaas de grootste online boerenkaasspecialist voor de consument. Het aanbod is breed genoeg voor elke smaak van de klant en dat helpt ook bij de keuze van graskaas.

 

Vanaf 20 mei tot eind juni is de graskaas van de negen boeren verkrijgbaar. De graskaas wordt thuis geleverd in een pakketje door de brievenbus.

 

Kaasbaas Wouter Swolfs (45), die aan het roer van de firma kaas staat blikt energiek en positief naar deze nieuwe stap: “Door verbreding van ons portfolio, bijvoorbeeld nu door deze graskaas, laten we meer Nederlanders kennis maken met de heerlijke pure smaak van boerenkaas. We bieden hen het gemak van online shoppen waardoor dit brede aanbod opeens binnen hun bereik ligt, in plaats van in de drukke weekenden een bezoek aan de boerderij te plannen. Iets wat er namelijk vaak bij inschiet”.

 

De firma kaas levert kaas rechtstreeks van de boer bij de mensen thuis. Waarbij er eerst alleen een kaasabonnement mogelijk was, zijn er nu ook losse kazen, proef- en borrelpakketten, pond- en kilo stukken en seizoenskazen aan het assortiment toegevoegd. Dat is puur genieten voor iedereen.