Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Old Amsterdam nu ook als 35+ verkrijgbaar

De meest verkochte oude kaas van Nederland is vanaf nu ook verkrijgbaar als 35+ variant. Dus als je voor minder vet eten kiest dan kun je nu ook genieten van de meest geprezen oude kaas. Old Amsterdam heeft veel fans in binnen- en buitenland. Niet alleen de ruim 27.000 Nederlandse Facebook fans maar ook de juryleden van kaaswedstrijden over de hele wereld prijzen zijn rijke hartige smaak met een licht zoete ondertoon.

 

De speciale receptuur en bereidingswijze zorgt dat Old Amsterdam niet zo droog en scherp is als andere oude kaas. Bovendien is hij ook nog eens goed snijdbaar en heeft van die mooie rijpingskristallen. In de smaaktests scoort Old Amsterdam 35+ bijzonder hoog in vergelijking tot andere oude 30+ en 35+ merkkazen.

 

Old Amsterdam heeft al tientallen eerste prijzen en gouden Awards gewonnen bij bijvoorbeeld de World Cheese Awards, Superior Taste Award of de Sabor del Año. Maar de kaasmakers zijn het meest trots op het feit dat Old Amsterdam de meest gekochte oude kaas van Nederland is. Ze hebben meer dan een jaar gewerkt aan deze nieuwe Old Amsterdam 35+. Nu kunnen bewuste eters die van genieten houden ook fan van Old Amsterdam worden.

 

Old Amsterdam 35+ is verpakt per 140 gram (5 plakken), per stuk van 450 gram en vers van het mes.