Het wereldberoemde Oostenrijkse drankmerk Stroh rum heeft een nieuwe smaak op de markt gebracht: Stroh Fire. Verkrijgbaar in de herkenbare fles van Stroh, maar door toevoeging van chili pepers heeft Stroh Fire een explosieve smaaksensatie. Stroh Fire is daarom een ware aanwinst in de Stroh range. Met haar fruitige smaakexplosie en een pittige afdronk is Stroh Fire bovendien dé gangmaker op ieder feest. Heerlijk dus na een dagje op de piste tijdens après-ski of op een feestje met je vrienden.

Après-ski
Stroh Fire heeft de kruidige smaak van de originele Stroh. Maar dankzij de toevoeging van chili pepers heeft dit partyshot een scherp randje dat je in vuur en vlam zet. Een heerlijk aperitiefje dus als je na het skiën snel wilt opwarmen, of om de feeststemming erin te brengen tijdens de après-ski. Zet het flesje overigens gerust in de sneeuw klaar, want ijs- en ijskoud is Stroh Fire het lekkerst.
 

Cocktail
Stroh is een alcoholisch drankje dat haar roots in Oostenrijk heeft liggen, maar overal ter wereld is deze Inländer Rum mateloos populair. De nieuwste hete smaaksensatie Stroh Fire heeft een verrassend lekkere smaak. Stroh Fire drink je als shot, maar kan ook gebruikt worden als ingrediënt in cocktails. Zo is de pittige kruidenlikeur goed te combineren met een scheutje sinaasappel bitter, ginger siroop, mint, appelsap en vermalen ijsblokjes.
 

Achtergrond
Stroh, in de volksmond Strohrum genoemd, is een zogeheten Inländer Rum, een sterk alcoholische drank afkomstig uit Oostenrijk. De wereldwijd geschonken sterke drank is vooral bekend van de Stroh ’80. Het getal staat voor het alcoholpercentage in de drank. Stroh is ook verkrijgbaar in de varianten 38, 60 en Stroh Jagertee. Stroh Fire is de nieuwste aanwinst in het assortiment. De ontstaansgeschiedenis van het drankmerk gaat terug naar het jaar 1832 waar het drankje voor het eerst in Klagenfurt werd geproduceerd door Sebastian Stroh. Stroh rum van het familiebedrijf Stroh is Oostenrijks meest bekende sterk alcoholisch drankenmerk. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen flessen verkocht.

Overige informatie over Stroh Fire
Adviesprijs : € 14,99 per fles 70cl (ook verkrijgbaar in 0,02 cl) 
Verkooppunten : de betere slijterijen
Alcohol percentage : 20%
Website : http://www.stroh.at/en/products/stroh-fire/