Ter ere van de 50ste verjaardag van koning Willem lanceert Bello Limoncello vandaag een speciale Limoncello met 50% alcohol. De 50% Bello is online verkrijgbaar, en vanaf dinsdag avond te koop op verschillende plekken in Amsterdam.

 

De koning
Vijftig worden is nogal een ding. Dan mag het allemaal wel wat volwassener. Dan ben je de pils wel ontgroeid en is het tijd voor het sterkere werk. Mama Beatrix staat erom bekend af en toe een jenever te snoepen. Voor koning Willem mag het dan ook nog wel een stukje mannelijker.

 

Bello 50%
Ter ere van de vijftigste verjaardag van onze koning doet Bello er nog een extra schepje machismo bovenop en komt het met de sterkste limoncello ooit. Een speciale Bello met maar liefst 50% alcohol. Een koningsshot. Met de Bello Limoncello 50% wil Natwerk de feestvreugde met koningsdag nog verder verhogen. Oprichter Frank de Ruwe: “Een shotje 50% Bello zet je feestmodus direct in de hoogste versnelling. Dat gunnen we iedereen. Onze koning nog wel het meest”.

 

Exclusief
De 50% Bello is een speciale editie die maar zeer beperkt verkrijgbaar zal zijn. Op maandag en dinsdag kan men deze via de website bestellen, zodat het op tijd in huis is voor koningsdag. Verder is het vanaf dinsdagavond 50 uur lang verkrijgbaar bij avondwinkel Sterk op de De Clerqstraat in Amsterdam. En op Koningsdag zelf bij diverse horeca, waaronder Mojo, Boca’s, Hotshots en De Groene Vlinder.

 

Bello de macho onder de likeuren
Bello Limoncello is ooit ontstaan vanuit de behoefte naar een mannelijk en lekker shotje. Er is toen gewerkt aan een Limoncello met veel minder suiker en iets meer alcohol. Dat bleek al snel een schot in de roos. Bello Limoncello bestaat inmiddels 5 jaar, groeit hard en is verkrijgbaar in meer dan 500 horecazaken en slijterijen.