Het Italiaans-Amsterdamse Bello Limoncello lanceert de Skybank: de hoogste picknicktafel van de wereld, ontworpen om de hemel te raken. De massief houten picknicktafel met vijf zitlagen is de ideale plek om een shotje Bello Limoncello, de ‘Macho Liquor’, te drinken en samen met andere high potentials en hotshots letterlijk de top te bereiken. De Skybank is inmiddels te vinden bij ambitieuze terraseigenaren en reist deze zomer langs verschillende festivals.

Frank de Ruwe, mede-oprichter Bello Limoncello: “Met Bello Limoncello gaan we altijd voor de top; door hoogwaardige kwaliteit en originaliteit, zoals het op Jean-Claude van Damme geïnspireerde Limoncello-ijsje The Real Epic Split. De Bello Skybank is de nieuwste toevoeging aan ons top-assortiment.”

Skybank on tour
De Bello Skybank is officieel in gebruik genomen op het strand van Zandvoort bij Vooges Strand, maar is ook  te vinden in de binnenstad van Amsterdam, op het terras van de Vondeltuin en Café Kiebert. Daarnaast toert Bello Limoncello deze zomer langs festivals en evenementen om mensen te laten ervaren hoe het is om de hemel te raken. De Skybank is verkrijgbaar voor horeca-ondernemers, maar ook particulieren kunnen er een bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Bello Limoncello
Bello Limoncello is een merk van reclamebureau Natwerk, dat naast werk voor uiteenlopende opdrachtgevers ook regelmatig eigen producten ontwikkelt. www.bello-limoncello.nl