Nieuwe generaties ontdekken Sherry

Dat de millennial trendgevoelig is, dat is bekend. Regelmatig omarmt de leeftijdsgroep 25 tot 35 jaar een nieuw drankje, de ene keer een luxe spirit en dan weer een low alcohol biertje. Met de promotie van Sherry Wijnen op de plaatsen waar ze graag komen, zoals wijnbars en evenementen, laten de producenten hen graag kennis maken met de verschillende smaken van Sherry en haar oorsprongsbenaming. Sherry biedt een range van super dry tot verleidelijk zoet en alles er tussen. Ook is sherry uitstekend te mixen met mineraalwater, jus d’orange of tonic waardoor een verfrissende cocktail ontstaat. Deze toepassingen zijn te proeven op komende events waar Sherry aan deelneemt.

 

D.O. Sherry presenteert zich van 20 tot en met 22 september op Gastvrij Rotterdam aan professionals en daarna op de allereerste editie van The Art of Drinks in Amsterdam op 30 oktober aan millenials en op 31 oktober en 1 november aan professionals. Dit nieuwe evenement draait volledig om de mooiste dranken, waarbij Sherry wijnen wederom haar diversiteit laat zien met onder andere Sherry cocktails. Verbreed je kennis en smaak met hulp van Sherry Educator Karel Klosse en proef de diversiteit van Sherry Wijnen tijdens verschillende masterclasses.

 

Gedurende de hele maand september is Sherry de trotse partner van de Nationale Restaurant Week. Sherry wijnen zijn zo divers waardoor ze ideaal zijn om te foodpairen met mooie gerechten. Zo hopen de wijnmakers bezoekers en restaurateurs te inspireren en te stimuleren om meer van Sherry wijnen te genieten. Via de reserveringsbevestiging van aangesloten restaurants en de nieuwsbrief van de Nationale Restaurant Week maken consumenten kans op een luxe Sherry diner voor twee.

 

En daar blijft het niet bij. Tijdens de jaarlijkse Internationale Sherry week van 8 tot 14 november serveren ongeveer 25 wijnbars door heel Nederland een speciale Sherry wine flight van 3 verschillende wijnen. De gepresenteerde wijnen verschillen per wijnbar, dus bij elke wijnbar word je opnieuw verrast.

 

Wil je nou precies weten waar je de heerlijkste Sherry’s kunt proeven? Volg dan de wijnmakers op Instagram @sherrywijnen of kijk op www.ontdeksherry.nl