Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Zoektocht naar de Beste Foodspecialiteitenwinkels gestaakt

De jaarlijkse Nationale Competities van gecertificeerde foodspecialisten was volop aan de gang tot het moment dat minister-president Rutte de noodverordening kenbaar maakte in verband met het uitbreken van de coronapandemie. Dit jaar waren wij op zoek naar Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel, Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas en Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie. Op maandag 20 april zouden de winnaars bekend worden gemaakt tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten in Studio 21 te Hilversum.

 

 

Door de noodverordening zijn de ondernemers met een foodspecialiteitenwinkel gebonden aan zeer strenge regels om de veiligheid van personeel en klanten te borgen. Dit betekent ook dat keurmeesters tijdens de competities een plek in de winkel zouden innemen van een klant. Om de veiligheid én omzetkansen niet in gevaar te brengen is daarom na uitgebreid overleg besloten om de Nationale Competities van 2020 te annuleren en in 2021 opnieuw te gaan organiseren, indien de omstandigheden met betrekking tot de coronacrisis dat toelaten.

 

Het valt de organisatie zwaar om dit besluit te moeten nemen, maar niets is meer belangrijk dan de gezondheid van deelnemers, klanten en keurmeesters en het borgen van het bestaansrecht van de ondernemingen voor de periode na de coronacrisis.