Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Gacoli wint Horecava Innovation Award 2013

 

Gacoli heeft met haar unieke snoerloze buitenlampen de Horecava Innovation Award 2013 in de categorie Interior & Design gewonnen. De jury over de winnaar “Sfeer, design en techniek gaan moeiteloos samen in dit product. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.”

 

Het design en de flexibiliteit van de Gacoli buitenlampen maakt de lamp perfect voor horecagelegenheden. De lampen zijn weer- en windbestendig, makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ze zijn eenvoudig op het terras te plaatsen en zorgen voor de juiste warme sfeer. De kunststof kap is te bedrukken met een logo.

 

Energy Management Unit


De speciale Energy Management Unit (EMU) in de lampen zorgt ervoor dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. Hierdoor zijn de lampen snoerloos en zijn er dus geen installatie- en elektriciteitskosten.

 

De award winning buitenlampen van Gacoli


De award winning buitenlampen komen uit de collectie ROOTS en zijn in vijf uitvoeringen verkrijgbaar. Elke lamp bestaat uit een hoogwaardig kunststof lampenkap waarin de Energy Management Unit naadloos past, de staande lampen hebben een RVS staander. De kap is kleurvast en geeft veel licht door.


Introductie nieuwe collecties op Horecava


Naast de in 2012 geïntroduceerde buitenlampen op zonne-energie (collectie ROOTS), introduceert Gacoli op de Horecava 5 nieuwe collecties buitenlampen:
POWERBLOCKS – snoerloze universele verlichting voor parasol of veranda
CATWALK – snoerloze pad verlichting
MONROE – compacte snoerloze design buitenlampen voor op tafel
NOMAD – snoerloze tuinlampen v.v. spies voor plaatsing in tuin/border
DOCKLIGHT – stoere snoerloze buitenlamp met robuuste staander

Daarnaast introduceert Gacoli op de Horecava de Loungers. Luxe waterproof loungekussens voor buiten voorzien van een ingebouwd enkel of meervoudig verstelbaar frame en van waterafstotende en Uv-bestendige stof.

 

Over Gacoli


Gacoli is gespecialiseerd in unieke comfort verhogende outdoor producten. Gacoli bedenkt en ontwerpt haar producten zelf en brengt ze nationaal en internationaal op de markt voor horeca, bedrijven en particulieren. Kijk voor meer informatie op www.gacoli.nl of bezoek de Gacoli-stand gedurende de Horecava, stand 118, hal 1.

 

Horecava Innovation Award


De Horecava Innovation Award is bestemd voor de beste innovatie in de branche en wordt elk jaar op de eerste dag van de Horecava uitgereikt. Een onafhankelijke jury heeft 4 producten/diensten genomineerd in 4 categorieën: Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concepts & Co-Creation. Gacoli is met haar collectie buitenlampen ROOTS winnaar geworden van de categorie Interior & Design.