Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Nieuwe wedstrijd voor de hotellerie

 

Wie heeft het Schoonste Hotel van Nederland? Hygiëne is naast service de bepalende succesfactor voor een hotel. Een schoon hotel is een voorwaarde voor een positieve beleving van de gast. Hotels kunnen zich vanaf 1 november t/m 11 januari 2013 inschrijven voor de verkiezing van Het Schoonste Hotel van Nederland.

 

Erkenning
De afdeling housekeeping heeft een grote verantwoordelijkheid en moet optimaal presteren. Deze verantwoordelijkheid en prestatie verdienen erkenning. Met het winnen van de wedstrijd kunt u zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen. Hiermee geeft men een positief signaal af aan zowel de hotelgasten als de medewerkers van de housekeeping. Hard werken wordt schoon beloond!

 

Vijfde keer
De wedstrijd wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en is inmiddels een traditie. Er komt bovendien een spetterende awardshow op een bijzondere locatie. Op 14 maart 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangt één hotel deze felbegeerde prijs. De housekeeping krijgt een verwenmiddag cadeau en de hotelier mag een prachtige beloning op zijn gevel hangen. Dát zien uw hotelgasten zeker!

 

Inschrijven

Men kan zich via de website van Het Schoonste Hotel Van Nederland (www.hetschoonstehotelvannederland.nl) inschrijven. Wanneer een hotel wordt geselecteerd, krijgt dat onder andere bezoek van een mystery guest. Inschrijven kan tot 11 januari 2013 voor de verkiezing. Met het winnen van de wedstrijd kan men zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen.

 

Jury

De jury bestaat uit Caro van Eekelen, Jan Hein Simons en Haaije de Vries. De Vries: “Schoonmaken in de hotellerie wordt veelal ervaren als een gegeven. Dat een kamer, de toiletten en de badkamer schoon zijn, daar gaan wij gewoon vanuit. Met deze wedstrijd kunnen wij laten zien dat de housekeeping bijdraagt aan een positieve beleving door oog te hebben voor details. Deze kleine, maar oh zo belangrijke details, komen in deze wedstrijd volop aan de orde en zoals in vele branches maken de details het verschil. Het Schoonste Hotel van Nederland, de wedstrijd, zorgt voor de erkenning en geeft de housekeepers een platform.”