Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Een strijkijzer in handen van een man

 

Een halfjaar lang schoonmaakhulp te winnen

Door Echte-mannen-strijken-niet.nl – The game is on: Alle mannen van Nederland kunnen vanaf vandaag een filmpje uploaden op de genoemde website, waarbij zij de strijkijzer op originele wijze dienen te gebruiken. De winnaar van het filmpje met de meeste stemmen ontvangt een halfjaar lang schoonmaakhulp.

 

Het is algemeen bekend dat huishoudelijk werk aan de meeste mannen niet besteed is. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat mannen meer ontspannen zijn wanneer de vrouw zich bekommerd over het huishouden.

 

De bedenkers van www.echte-mannen-strijken-niet.nl willen mannen tegemoet komen die een hekel hebben aan het huishouden maar het niet kunnen afschuiven op een partner. Mannen hoeven enkel een filmpje te uploaden op de website waarbij zij laten zien waar een strijkijzer het best voor gebruikt kan worden. Op de website staan twee voorbeelden: het ene filmpje laat zien hoe een tosti wordt bereid met behulp van een strijkijzer, op het andere filmpje wordt een vlieg die een potje Fifa onderbreekt gedood met een strijkijzer.

 

Voorwaarden wedstrijd


Deelname aan de wedstrijd is gratis, de minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De winnaar ontvangt een halfjaar lang gratis een schoonmaakster, die elke week twee uur komt schoonmaken. Deelnemers kunnen hun filmpje tot 11 februari 2013 inzenden, stemmen op filmpjes kan tot 25 februari 2013. De prijswinnaar wordt op 28 februari bekend gemaakt. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht. De winnaar wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen.

 

Samenwerking met Ikzoekeenschoonmaakster.nl


Echte-mannen-strijken-niet.nl werkt samen met Ikzoekeenschoonmaakster.nl. Ikzoekeenschoonmaakster.nl zorgt ervoor dat de winnaar een halfjaar lang zal worden voorzien van een schoonmaakster