Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Keurslager Klaver Slagerij van het Jaar 2012

 

Keurslager Klaver in Schagen is winnaar van de prestigieuze titel Slagerij van het Jaar 2012. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de slotavond van de Slagerij van het Jaar-verkiezing 2012 in Utrecht. Slagerij van het Jaar is een initiatief van het vakblad Vleesmagazine, een uitgave van Reed Business Media.

 

 

Keurslager Klaver van ondernemer Stef Klaver is een supermoderne slagerij waar het echte ambachtelijke vakmanschap de kwaliteit van de producten bepaalt. Het is een schitterend, hedendaags bedrijf met een zeer vriendelijk, vakkundig en gedisciplineerd team. Het assortiment past uitstekend bij de gekozen formule en de locatie in winkelcentrum Makado in Schagen. 

 

De vakjury schrijft over Keurslager Klaver in het juryrapport:

‘Prachtige, overzichtelijke slagerij met een geweldige uitstraling door de overweldigende presentatie van het brede, kwalitatief hoogwaardige assortiment. Enthousiaste, gepassioneerde ondernemer en medewerkers zorgen voor enorme beleving en een fijne koop- en werksfeer.’

 

Keurslager Klaver won de titel Slagerij van het Jaar ook in 2007. Het was toen Arie Klaver, vader van Stef, die de titel in de wacht wist te slepen. Vorig jaar werd Stef Klaver uitgeroepen tot de meest talentvolle slager in de competitie Slagerij van het Jaar 2011.

 

Verkiezing

De acht slagerijen die zijn doorgedrongen tot de finale zijn beoordeeld op een groot aantal onderdelen, zoals presentatie, assortiment, hygiëne, beheer, personeelsbeleid, service, reclame, promotie en ondernemerschap. Ook heeft een consumentenonderzoek plaatsgevonden, evenals een smaak- en productkeuring en een bacteriologisch onderzoek van een aantal slagersproducten. Het verschil tussen ‘goed’ en ‘de top’ zit dit jaar vooral in de details.

 

Extra onderscheidingen

De jury van de Slagerij van het Jaar 2012 heeft dit jaar vier extra awards uitgereikt:

  • Award voor de Beste Biologische Slagerij van de Slagerij van het Jaar 2012: De Groene Weg Slagerij Ilona van Ree, Deventer;
  • Award voor de Beste Culinaire Slagerij van de Slagerij van het Jaar 2012: Slagerij & Traiteur Beerens, Eindhoven;
  • Award voor de Beste Ambachtelijke Slager van de Slagerij van het Jaar 2012: Keurslager Spijkerman, Akkrum;
  • Award voor de meest talentvolle ondernemer van de Slagerij van het Jaar 2012: Keurslager Antonis.

 

Klassement Slagerij van het Jaar 2012

1

Keurslager Klaver

Schagen

2

Slagerij & Traiteur Beerens

Eindhoven

3

Keurslagerij Antonis

Veldhoven

4

Harmsen Keurslager

Diepenveen

5

Beerens Slagerij & Traiteur

Best

6

Culinaire Slagerij Wapenaar

Vlaardingen

7

Keurslager Spijkerman

Akkrum

8

Keurslager H.P. van Linschoten

Rotterdam