Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Hospitality & Style Awards 2013

Hotel Okura Amsterdam was gisteren het toneel van een prijzenregen tijdens een groots, drukbezocht gala. Negen horecazaken en drie personen werden gelauwerd met een ENTREE Hospitality & Style Award. Alle genomineerden stonden in 2013 met een publicatie in VENUEZ, dat samen met Horeca Entree en Proost opging in ENTREE Magazine. Het nieuwe magazine werd op spectaculaire wijze gelanceerd tijdens de avond.

 

BEST COCKAIL BAR 2013           

TALES & SPIRITS| AMSTERDAM

Deze bar biedt een complete avond uit. Hier worden kwalitatieve cocktails geserveerd met huisgemaakt ingrediënten, bijzonder glaswerk en originele garnering. De keuken serveert gerechten die aansluiten bij de cocktails en vice versa. De tomeloze passie van de ondernemers wordt weerspiegeld in de totaalbeleving, is doorgevoerd in het aanbod, de presentatie en interieur.

(OVERIGE GENOMINEERDEN     DVARS | AMSTERDAM

HENRY’S BAR | AMSTERDAM

MYSTIQUE | AMSTERDAM

 

BEST RESTAURANT DESIGN 2013

5&33 (ART’OTEL) | AMSTERDAM

Dit zorgvuldig ontworpen restaurant beschikt over internationale allure. Een verrassende indeling met een functioneel ontwerp. Door de realisatie van verschillende zones ontstaat er een prettige dynamiek en interactie tussen de gasten. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen en bijzondere objecten die volledig aansluiten op het concept.

(OVERIGE GENOMINEERDEN    CATCH BY SIMONIS | SCHEVENINGEN

RESTAURANT NOBLE | DEN BOSCH

RESTAURANT ONE | ROERMOND

 

BEST HOTEL DESIGN 2013

ART’OTEL | AMSTERDAM

Dit hotel verraste de jury aangenaam. Het design wordt als on-Nederlands ervaren met internationale uitstraling en sublieme uitvoering. Elke publieke ruimte is even aantrekkelijk vormgegeven waardoor het overal prettig vertoeven is. De kamers zijn comfortabel en voorzien van de laatste technologische snufjes. Bijzondere details als onderdeel van het concept worden overal in het hotel geëtaleerd en geïntegreerd. Een hoteldesign van wereldformaat.  

(OVERIGE GENOMINEERDEN     FLETCHER HOTEL | AMSTERDAM

HILTON HOTEL| ROTTERDAM

MAINPORT HOTEL | ROTTERDAM

 

BEST RESTAURANT BAR 2013

SOUTH OF HOUSTON | DEN HAAG

Dit restaurant-barconcept is to in detail uitgevoerd. De ondernemers waren zeer betrokken bij de ontwikkeling en realisatie waardoor alles tot in de puntjes klopt. De zaak is prachtig vormgegeven en zorgvuldig ingedeeld waardoor er een prettige, natuurlijke routing ontstaat. De ruimte voelt hierdoor comfortabel, ongeacht het aantal gasten. De ziel is voelbaar hetgeen zeker bijdraagt aan het grote succes van dit prachtige horecabedrijf.

(OVERIGE GENOMINEERDEN     BOCA GASTROBAR | EINDHOVEN

RESTAURANT DEN BURGH | HOOFDDORP

STAN & CO. | UTRECHT

 

BEST RESTYLING 2013                

DE ZALM| GOUDA

Deze zaak heeft zijn traditionele concept en interieur aangepast naar een eigentijds horecabedrijf. De gehele transitie getuigt van lef en ondernemersvisie. Door de restyling is een nieuwe doelgroep aangeboord en maakte het bedrijf een succesvolle stap vooruit.

(OVERIGE GENOMINEERDEN     HET WAPEN VAN WILLEMSTAD | WILLEMSTAD

MIRABELLE | BREDA

ROSE’S CANTINA | AMSTERDAM

 

BEST HOSPITALITY CONCEPT 2013

SLA | AMSTERDAM

Met dit doordachte totaalconcept worden een eigen doelgroep en lifestyle gecreëerd. Het concept is met veel aandacht tot in detail uitgevoerd met de kracht van de eenvoud. Een formule die slim en integer aansluit op de huidige tijdgeest en klaar is voor de toekomst.  

(OVERIGE GENOMINEERDEN     HOOFDVAARTKERK | HOOFDDORP

KHOTINSKY | DORDRECHT

MR. MOFONGO| GRONINGEN

 

BEST HOTEL CONCEPT 2013     

HOTEL V NESPLEIN | AMSTERDAM

Dit hotel is een prettige afwisseling van een casual concept in een doordachte designomgeving. De lobby doet tevens dienst als restaurant waardoor een dynamische sfeer ontstaat die ook niet-hotelgasten aantrekt. Het concept loopt als een rode lijn door het hotel, zonder dwingend te zijn. Dit is een comfortabel en sympathiek hotel dat veel meer biedt dan slechts een overnachting.

(OVERIGEGENOMINEERDEN     HOTEL MERCI | SITTARD

PRINSENHOF | GRONINGEN

SIR ALBERT | AMSTERDAM

 

BEST COFFEE CONCEPT 2013                

COFFEE COMPANY OOSTERDOK| AMSTERDAM

Deze old-schoolkoffiebar zette op geraffineerde wijze het koffieconcept nieuwe stijl neer. Ambacht, educatie en beleving komen prachtig samen; koffie is hier een totaalervaring. Met dit concept wordt de bestaande doelgroep koffiedrinkers uitgebreid naar koffieliefhebbers.

(OVERIGE GENOMINEERDEN     LOT SIXTY ONE | AMSTERDAM

HOMETOWN COFFEE | DEN HAAG

ESPRESSOFABRIEK WESTERGASFABRIEK | AMSTERDAM

 

DARE DEVIL 2013 

DE VREEMDE VOGEL | VLAARDINGEN

De nieuwe categorie Dare Devil gaat over een verrassend concept dat als inspiratiebron dient voor de industrie. Deze eerste winnaar zet met het onderscheidende buitenhotel daadwerkelijk een sterk statement neer. Eigengereid met een bijzondere vormgeving en een sterk gevoel voor gastvrijheid en creativiteit. Een project met karakter dat alle lof verdient.

(OVERIGEGENOMINEERDEN     DE UURWERKER | GRONINGEN

HUYGENS’DOK | AMSTERDAM

STADSCAFÉ VAN MECHELEN | AMSTERDAM

 

HOSPITALITY & STYLE AWARD 2013

RUUD VAN RIETSCHOTEN EN FRED BUS | DEBUUT

Ruud van Rietschoten en Fred Bus van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling zijn bekroond tot ondernemers van het jaar 2013. Met dertig jaar horeca-ervaring, een sociaal, stimulerend personeelsbeleid en de realisatie van vele horecabedrijven, zijn zij een belangrijke speler in de markt. Ze tonen doorzettings- en improvisatievermogen in uitdagende tijden en zijn niet wars van anticyclische ondernemen. Ook anticiperen ze op belangrijke ontwikkelingen in de markt en stemmen ze hun concepten hierop af. Debuut is een indrukwekkende speler die koers durft te kiezen en daarmee dit jaar twee nominaties voor de awards wist te behalen.

 

BEST BARTENDER 2013                 

LEROY SOUMOKIL | MYSTIQUE AMSTERDAM

Deze bartender draait al jaren mee in de hoogste regionen van bartending in Nederland. Hij wist dit jaar met zijn topscores in alle ronden te overtuigen. Hij blies de jury weg met zijn kennis, gastheerschap, snelheid, skills en creativiteit en wist zijn medefinalisten op een haar achter zich te laten.

 

Overige informatie

 

Jurering

De genomineerde venues zijn afgelopen jaar gepubliceerd in VENUEZ Hospitality & Style Magazine. Voorafgaand aan deze nominering vond een meeting plaats met de negen juryleden; hospitality & style professionals met ieder zijn of haar eigen expertise. Aan hen de uitdagende taak om iedere genomineerde venue te bezoeken en te beoordelen.

 

De jury

- Paula Plantinga | voorheen hoofdredacteur VENUEZ Hospitality & Style Magazine, nu  

  adjunct hoofdredacteur ENTREE Magazine en tevens voorzitter van de jury

- Ingmar Voerman | beverage-journalist

- Rob Bongers | consultant HorecaDevelopment

- Cleo Vehmeyer| director IQ Creative

- Paul Linse | eigenaar en ontwerper van Studio Linse

- Joost Scholten | voorheen hoofdredacteur Proost en Horeca Entree, nu hoofdredacteur  ENTREE magazine

- Hans Meyer | hotelconceptontwikkelaar en eigenaar van Hotels Ahead

- Didier Prince | conceptontwikkelaar DidierPrinceRealisatieAdvies

- Jeroen Veldkamp | consultant CoffeeLab

- Godfried van der Lugt | commercial director ManagementMedia