Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Vertrouwde Premier kwaliteit nu ook in een handige éénpersoonsverpakking

Krijn Verwijs Yerseke B.V., de leverancier van Premier schaal- en schelpdieren, introduceert mosselen in een 1-persoonsverpakking. De verpakking bevat 850 gram mosselen en daarom precies genoeg voor 1-persoon waardoor een heerlijke gerecht met verse mosselen nu ook bereikbaar is voor éénpersoonshuishoudens. Maar ook ideaal voor het verwerken in een pasta of als voorgerecht te serveren. Deze klein verpakking is vanaf heden verkrijgbaar bij PLUS.

 

De introductie van de nieuwe verpakking sluit nauw aan bij de pay-off van Krijn Verwijs Yerseke B.V. die zij vorig jaar geïntroduceerd hebben; Mosselen, hét vlees van de toekomst!™. Met deze pay-off wil het bedrijf haar Premier mosselen positioneren als een duurzaam en laagdrempelig alternatief naast vlees. Nieuwe trends zoals het bewust kiezen voor het eten van minder vlees, voor duurzame gekweekte producten uit de eigen regio en zelfs het eten van minder vanzelfsprekende producten zoals bijvoorbeeld insecten zal alleen maar toenemen. Mosselen bevatten veel dierlijke eiwitten, omega 3 en gezonde vetten en ze zijn bovendien rijk aan vitaminen en mineralen. Daardoor vormen ze een gezonde maaltijd en sluiten ze prima aan bij deze nieuwe trends.

Krijn Verwijs Yerseke B.V. is in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters. In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid en leveren dagelijks onder de merknaam Premier en onder ‘private label’ mosselen aan supermarktketens en (horeca)groothandels door heel Europa. Daarnaast bieden zij een compleet assortiment oesters, kreeften en diverse soorten schelpen.