Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Mosselen, hét vlees van de toekomst!™

Krijn Verwijs Yerseke, de leverancier van Premier mosselen lanceert vandaag haar nieuwe ‘pay off’: Mosselen, het vlees van de toekomst. Deze ‘pay off’ is als eerste zichtbaar op een nieuwe vrachtwagen van Premier en op de website. De komende maanden zullen ook de ander uitingen van het Zeeuwse schaal- en schelpdierenbedrijf voorzien worden van deze slogan.


Met deze pay-off wil Krijn Verwijs Yerseke B.V. haar Premier mosselen positioneren als een duurzaam en laagdrempelig alternatief naast vlees. Tegelijkertijd zal de vraag naar dierlijke eiwitten in de toekomst alleen maar stijgen, als gevolg van toenemende bevolkingsgroei. Deze feiten leiden tot nieuwe trends zoals het bewust kiezen voor het eten van minder vlees, voor duurzame gekweekte producten uit de eigen regio en zelfs het eten van minder vanzelfsprekende producten zoals bijvoorbeeld insecten. Mosselen bevatten veel dierlijke eiwitten en gezonde vetten en ze zijn bovendien rijk aan vitaminen en mineralen. Daardoor vormen ze een gezond alternatief voor vlees en sluiten ze prima aan bij deze nieuwe trends.


Krijn Verwijs Yerseke B.V. is in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters. In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid en leveren dagelijks onder de merknaam Premier en onder ‘private label’ mosselen aan supermarktketens en (horeca)groothandels door heel Europa. Daarnaast bieden zij een compleet assortiment oesters, kreeften en diverse soorten schelpen.