Na het grote succes van NIKKIE in Nederland opent het kledingmerk, in samenwerking met Europa's grootste fashion agency Fashion Club70, de eerste internationale brand store in België, Antwerpen. In augustus dit jaar zullen aan de Korte Gasthuisstraat de deuren openen van NIKKIE Antwerpen.

 

Na het grote succes van NIKKIE in Nederland opent het kledingmerk, in samenwerking met Europa's grootste fashion agency Fashion Club70, de eerste internationale brand store in België, Antwerpen.Design. De store zal geheel volgens het NIKKIE retail concept ontworpen worden met dezelfde look en feel die eerder in samenwerking met Framework Architects uit Amsterdam is ontwikkeld.

 

Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”

 

Katrien Huysentruyt van Marie Claire België: “Antwerpen is absoluut klaar voor een hip jong merk dat kwaliteit en klasse biedt zonder je budget geweld aan te doen.”

OVER NIKKIE


NIKKIE has been shaking up the fashion industry with her sexy, feminine, young and cool looks for over one year now.

Opgericht in 2011, is NIKKIE de perfecte en elegante mix van wardrobe essentials en high fashion must haves. De NIKKIE collectie bestaat uit kwalitatieve tijdloze basic en effortless chique musthaves. Kenmerkend voor NIKKIE zijn ritsen, navy en leer in elke collectie. NIKKIE met 250 verkooppunten in Nederland, is het snelst groeiende Nederlandse merk. De collectie is een reflectie en vertaling van Nikkie Plessen’s, de vrouw achter het merk, eigen identiteit en persoonlijke style. Met style iconen als Kate Moss, Olsen Twins, Olivia Palermo en Blake Lively, presenteert NIKKIE steeds weer een collectie, die vrouwelijk, draagbaar, stoer en sexy maar bovenal betaalbaar is. Sinds 2013 is NIKKIE succesvol geïntroduceerd in België en Luxemburg. Fashion Club 70 vertegenwoordigt NIKKIE in de Benelux. Sinds 2014 is NIKKIE in tien landen verkrijgbaar; Nederland, Belgie, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.