Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Een uitdagend en bijzonder jaar voor de Sterklas

Het belooft een spannend jaar te worden voor de Sterklas. Door de pandemie is creativiteit gevraagd, maar aan de motivatie van de docenten en de ambitie van de nieuwe Sterklassers zal het niet liggen. In deze nieuwsbrief komen de onderwerpen: Vrienden van de Sterklas, Sterklas 2020, Nieuwe Sterklassers en de Super Sterklas workshop aan bod. Bekijk leuke filmpjes voor een 'letterlijk' kijkje in de keuken van de Sterklas.

 

 

Vrienden van de Sterklas bouwen aan de toekomst

Voor een tophoreca met toekomst hebben we hoog opgeleide jonge koks nodig. En daarvoor een topopleiding. De SVH Meesterkoks begonnen niet voor niets ruim 20 jaar geleden met de Sterklas-opleiding. De Sterklas is nog steeds een unieke, uitdagende opleiding voor de jonge toppers. De stichting Sterklas is een non-profit organisatie. Alleen door samen te werken met partners in de branche kunnen we de basis blijven leggen voor de toekomst: een horeca op top niveau!.

 

De Sterklas doet daarom een beroep op bedrijven en organisaties
Wordt vriend van de stichting Sterklas. Help hen. Juist nu.
Uw bericht is welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.