Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Dunkin’ Donuts opent vestiging in Nederland

Dunkin’ Donuts, de koffie en donut gigant, opent dit najaar zijn veertiende vestiging in Nederland in Amsterdam. Aan de Ferdinand Bolstraat, op de hoek van de Albert Cuyp, zal een nieuwe store geopend worden. Op 12 september om 07.00 uur zal de opening plaatsvinden en vanaf dan kun je hier jouw favoriete koffie en donuts halen. Een nieuwe toevoeging aan het concept is dat je hier ook voor ontbijt en lunch terecht kunt. Heerlijke pancakes, yoghurt met vers fruit, bagels met zalm en panini caprese zullen het totaal concept aanvullen.

 

 

De nieuwe vestiging is 7 dagen per week geopend van 07.00 uur tot 00.00 uur. Zin om thuis van al dit lekkers te genieten? Bezorging aan huis is ook mogelijk. Via Thuisbezorgd, Uber en Deliveroo kunnen er van 08.00 uur tot 00.00 uur thuis bestellingen geplaatst worden. Wakker worden met koffie en donuts, gewoon een heerlijk ontbijtje of iets te vieren op kantoor? Alles is mogelijk.

 

In 2018 heeft Dunkin’ Donuts wereldwijd een nieuw design gelanceerd. Dit zal ook aanwezig zijn bij de vestiging aan de Ferdinand Bolstraat. De hele range aan donuts en dranken zullen daarnaast terug te vinden zijn in deze nieuwe store. Denk aan fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen, maar ook de welbekende iced drinks, heerlijke smoothies of de unieke Dunckaccino.

 

31 dagen gratis donuts en koffie

Deze opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. De eerste 100 klanten krijgen 31 dagen gratis koffie en donuts. Zie de actievoorwaarden op de website.

 

Over Dunkin’ Donuts
Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Amsterdam is het veertiende filiaal dat Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem opent: www.dunkindonuts.nl.

 

Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies. Voor meer informatie: www.dunkinbrands.com.

 

Dunkin’ Donuts donuts zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95.