Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Boeren en telers werken aan een gezonde, duurzame en vitale regio

Meer dan 40 agri-food ondernemers in de regio Gelderland zijn gestart met het programma ‘Gezonde Korte Ketens’. Gepassioneerde telers, boeren en kwekers met prachtige bedrijven die graag hun verse streekproducten via korte ketens naar zorgorganisaties willen brengen. De zorgorganisaties kunnen hun kwetsbare doelgroepen een gezondere en lekkerder maaltijd bieden, met herkenbare smaken uit eigen streek.

 

Vers, gezond en duurzaam voedsel uit eigen regio als medicijn

Samen werken boeren, telers, ziekenhuizen, verpleeghuizen en bedrijven aan het beschikbaar maken van meer gezond, vers en duurzaam eten voor ouderen, patiënten, gasten, bewoners en personeel in de regio. Het aanbod varieert vanstreeksappen, verse kruiden, dagverse zuivel, boerenkaas, biologische eieren, verse groenten,Betuwse appels, toffe peren,  eerlijk rundvlees, gezondheidsproducten, vitaliteitsconcepten, verwenproducten, werkfruit, maaltijdboxen en streekcatering tot en met cadeaupakketten.

 

Bijeenkomst ‘Duurzaam gezond en regionaal’ woensdag 18 april 2018 – te Elst

Danis hét moment dat genodigden weer eens persoonlijk kennis kunnen maken met de telers, kwekers en boeren uit de regio. Hiervoor wordt een bijzondere bijeenkomst georganiseerd waar de agri-food ondernemers zichzelf presenteren aan een panel van 15 tot 20 geïnteresseerde zorgorganisaties en bedrijven.

Naast een streekmarkt is er via een pitch de gelegenheid voor de ondernemers om plannen en producten te presenteren. Door een panel met afgevaardigden van zorgorganisaties en bedrijven wordt aan het einde van de middag de winnaar van de ‘Korte keten Award’  bekend gemaakt.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een Almanak gelanceerd met een overzicht van regionale telers, boeren en ondernemers.