Wij brengen in deze serie onbekende olijfolies onder de aandacht van consumenten. Wij kochten deze olie via Internet. Dit is een olijfolie van eerste persing en wordt uitsluitend verkregen door olijven door mechanische of andere fysische procédés te persen, onder omstandigheden die de olijfolie niet veranderen en die geen andere behandeling hebben ondergaan dan wassen, schenken, centrifugeren en filtreren.

 

 

Producent: Quinta dos Castelares, eigendom met 80 hectare wijnstokken geplant in de regio Douro in de gemeente Freixo de Espada à Cinta.

 

Beschrijving: Superieure categorie olie, koud geëxtraheerd en uitsluitend door mechanische processen van geselecteerde olijven, heeft een frisse, fruitige en zachte smaak

 

Productiemethode: Koude extractie van olie van superieure categorie, koud geëxtraheerd en alleen door mechanische processen van geselecteerde olijven.

 

Rassen: Diverse niet nader genoemde rassen.

 

Bewaren: Dit is een volledig natuurlijk product; bij lage temperaturen kan neerslag optreden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. 

 

Proefnotities: Aroma van verse olijven en peper. Elegante en aanhoudende smaak met wat bitterheid.


Zuurgraad: 0,1ºConservering: voor een beter behoud van de eigenschappen van deze natuurlijke olijfolie wordt het aanbevolen om die koel en beschermd tegen licht op te slaan.Past bij: Deze olie is ideaal voor salades, marinades en als smaakmaker voor vis en pasta. Het is ook heerlijk met wat vers brood voor een maaltijd.

 

Deze olie kochten wij voor EUR 13,63 per fles van 500 ml bij https://tinyurl.com/sk9oora