Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Casa de Santa Vitória Gourmet Extra Virgin Olive Oil

Wij brengen in deze serie onbekende olijfolies onder de aandacht van consumenten. Wij kochten deze olie via Internet. Dit is een olijfolie van eerste persing en wordt uitsluitend verkregen door olijven door mechanische of andere fysische procédés te persen, onder omstandigheden die de olijfolie niet veranderen en die geen andere behandeling hebben ondergaan dan wassen, schenken, centrifugeren en filtreren.

 

 

Producent: Casa de Santa Vitória is een bedrijf van de Vila Galé Group, dat zich toelegt op de productie en marketing vankwaliteit Alentejo-wijnen en olijfolie. Opgericht in 2002, heeft het 127 hectare wijnstokken en 150 olijfgaarden.

 

Beschrijving: Aroma van groene appel, tomatenblad en gras. De smaak is zacht met een licht kruidige afdronkProductiemethode: Koude extractie gevolgd door lichte filtratie vóór het bottelen 

 

Rassen: Picual, obrançosa, Cordovil, Galega, Arbequina, Arbosa en Koroneki.

 

Bewaren: Dit is een volledig natuurlijk product; bij lage temperaturen kan neerslag optreden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. 

 

Proefnotities: Aroma van groene appel, tomatenblad en gras. De smaak is zacht met een licht kruidige afdronk.Zuurgraad: 0,2ºConservering: voor een beter behoud van de eigenschappen van deze natuurlijke olijfolie wordt het aanbevolen om die koel en beschermd tegen licht op te slaan.Past bij: Het is ideaal voor salades, marinades en als smaakmaker voor vis en pasta. Het is ook heerlijk met wat vers brood voor een maaltijd. 

 

Deze olie kochten wij voor EUR 7,45 per fles van 500 ml bij https://tinyurl.com/ska5kj8